Pa ima T630 utor za vezicu - pogledaj dolje kod konektora, odnosno tamo gdje nasjeda poklopac od baterije. e sad skini taj poklopac i skužit ćeš da je to napravljeno za uzicu. kad je postaviš, vrati poklopac od baterije i stvar je riješena.![]()
![]()
Moždaje ovo trivijalno pitanje, ali ipak molim pomoć.
Kupio sam T630 i sve je OK.
Samo, kada ga nosim u džepu od bermuda, pri sjedenju mi ispada iz džepa.
Imam nekoliko (reklamnih) uzica za vješanje mobitela oko vrata, ali na T630 nisam mogao naći nikakvu mogućnost kvačenja na te vezice.
Zna li netko neko praktično rješenje za držanje/nošenje T630?
cAEsar
Pa ima T630 utor za vezicu - pogledaj dolje kod konektora, odnosno tamo gdje nasjeda poklopac od baterije. e sad skini taj poklopac i skužit ćeš da je to napravljeno za uzicu. kad je postaviš, vrati poklopac od baterije i stvar je riješena.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
----rtfm----
dobar grah daleko se čuje
A da prevedeš...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
aj baš kad si zapeo.
Read The Fuckin´Manual
dobar grah daleko se čuje
aaaaa....... istina!
HVALA !!!Izvorno postao whiteboy
spasio si me grdnih muka.
Bookmarks