ja kad sam isao u skolu, uglavnom se mogu poistovjetit stobom. ljen sam za ucit... ono sto me zanimalo (jako rjetko) bi ucio, odnosno dolazilo bi mi do mozga.
ne doslovce, nego kakva vam je situacija?
ev ja sam prošli tjedan ispravio 3 garantirana komada i ovaj zadnji imam još 3 da ispravim, a zadnji put kad sam učio bilo je prošlo polugodište...
uglavnom imam jaaaaako mnogo sreće i jaako malo pameti... jednostavno sam ljenčina i mogu pas al nekak ne marim... no kak je vama? (sigurno ima nekog tko ide u školu od ovolikog broja korisnika)
ja kad sam isao u skolu, uglavnom se mogu poistovjetit stobom. ljen sam za ucit... ono sto me zanimalo (jako rjetko) bi ucio, odnosno dolazilo bi mi do mozga.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja sam ispravio jedan komad i godinu polako privodim kraju
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Di sam ja od školeAli evo, još jedan kolokvij i na četvrtoj godini ekonomije sam
![]()
Bom Chicka WahWah
Sprema se matura, za 2 dana mi je obrana radnje, za tj dana HJ i za kraj mi ostaje struka... Booooooring!!!!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bio sam totalni kampanjac. Što me nije zanimalo, jedva bih i naštrebao, ali uglavnom sam se vrzmao oko četvorke, nekad i petice. Začudo.
Ja sad ispravljam sve, ali doslovno sve predmete...Ma valjda će bit neka četvorka..Ja sam kampanjac...I pazi ovo,znam da me sutra pita za višu ocjenu,a meni se neda i nisam učio...Joj !![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
ja sam nadomak druge godine ekonomije...drzite fige ovaj tjedan mi je buran pa ak,o uspijem high life...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Izvorno postao PhytoSculpt
kakav je prof Vinko Barić? jel se moze prepisivat kod njega?
Meni se u zadnja dva tjedna sve srušilo!Sad me i briga koje ću ocjene imati!S 5 ću proći!
ja sam isto ljenčina učim 15min dnevno a prolazim pet razlog
otac mi je cijenjen profesor ahadi ste sad
al ove godne nisam siguran
sve ovisi o utorku
o kemiji
4 ili 5
H2O
joj
evo,meni je sve zakljuceno
proc cu s 4,ja nisam kampanjac,ni streber,ja uopce ne ucim,pamtim na satu...............ljen sam ko krava,ali sta se moze,nisam jedini
May the Force be with you!
sutra pismeni matura iz hrv, a preksitra mat
@coma: sretno
Šta završavaš gimnaziju?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
tebi sve zaključeno meni samo lik,vje i glazbeni pogodite s kolikoIzvorno postao IvLajec
Možda 5 ?Izvorno postao Hacker
![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
matematika..matematika...mateeematikaaaaaaaaa!!!! grrrrrr
rekose mi jednom davno da meni nema sopase sta se tice matematikejer sam propali slucaj za to...pa kad belu igram treba mi pol godine da zbrojim...al zato je tu digitron
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
e ja matku kuzim,imam 4-5.....ali hrvatski,kemija i biologija.........................da me hebes ja to smislit nemrem
May the Force be with you!
da ali jedva doslovno prosijek gla 4.2 lik 4.8 vje 4.4Izvorno postao cyber
a za matematiku sam dobar ali se sj**em na sitnicama (umjesto da u digitron napišem npr. 329 napišem 229 ili 6/3 mi je 3 i tako dalje)tako da mi je 4 iako mi je 1 polugodište bilo 4.95 a ovo je 3.5
ali hrvatski, otac mi je profesor a 1 pol.sam ga ima 3 a drugo NADAM SE 4
tjelesni me sj***a 2 asa zbog divljanja
a sutra me pita kemiju a neznam beknit a ne da mi se učit je**ga
a kemija mi može ovisit o 4 ili 5 sve skupa
Iz čega je on? Ja ga nisam imao iz ničega, a nije mi ni poznato...s obzirom da na Ekonomiji ima sigurno 100-ak profesora (brijem i više), asistenata i demosa, teško da ih sve znamIzvorno postao dj_velja
![]()
Bom Chicka WahWah
matematika.da me ubijes ne znam...ma to mi ne treba..
drugi c zbrajat moje nofce!!
laku noć
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Škola je na istom mjestu,samo su ju pokrečili i promjenili ime.
![]()
"Ničega"? Neka nova katedra?Izvorno postao PhytoSculpt
Ajme, stvarno sam out-of-date.
doso sa matematike, prosla solidno
Bookmarks