imas softver na http://coma.fsb.hr/motorola/ koji ti je dovoljan za razmjenu slika i meldoija a takoder i videa...Izvorno postao darius
Ima li tko il zna gdje bi mogao pronači nekakav softver za razmjenu slika, zvukova i sl između motorole E550 i računala ( bmože i za blue tooth i usb).
I jel zna tko kakao poslati e-mail na MMS kod t- mobile.
Eto ja početnik, prešao sa siemensa c55 na ovo pa sam malo izgubljen.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
imas softver na http://coma.fsb.hr/motorola/ koji ti je dovoljan za razmjenu slika i meldoija a takoder i videa...Izvorno postao darius
Izvorno postao darius
a prije no što kreneš u malo detaljnije kopkanje po mobu, prokopkaj prvo po forumu, izbjeći ćeš mnoge početničke greške i litre hladnog znoja....
ako se zadovoljavaš samo s stavljanjem slika, melodija i videa, onda nemaš beda, stavi si mobile phonetools (morat ćeš verziju 3.0+ jer ona 2.xx ti neće radit) i udri!
živjeli
jel mogu igre s tim il trebam još nešto
Za igre ti treba bluetooth connection ili MidWay.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
e da...jel mi možete reći kolko ti rekviziti koštaju???(da spojim motorolu na komp???)
nov sam!
hvala na razumijvanju!
kabel za komp ti kosta oko 100kn...a BT oko 180kn...(priblizno)..a ostalo su programi koje treba skinut sa neta...Izvorno postao FaberOSK
Inace, ta stranica par dana vec ne radi (barem meni)Izvorno postao jdabic1
P.S. Bluedevil: Sta ti je blink-antena?
Zadnji uredio CROw : 19-12-2004 u 19:04
Meni 2.16 radi bez problema sa E550Izvorno postao Inovator
http://www.daydeal.com/catthumb.asp?...category=flashIzvorno postao CROw
Zadnji uredio okram : 19-12-2004 u 19:14
lucky you! meni nije htjelo...Izvorno postao okram
Pozdrav svima!
Jel mi može netko reći gdje grješim
Imam M E550. Instalirao sam B.T. te s njm razmjena slika, zvuka radi ok.
Instalirao sam ovaj software: Motorola.Mobile.PhoneTools.v3.11h.Final.Retail
Mogućnosti koje on pruža su super, ali mi ne pronalazi mob.
Jel mi je možda nešto promakli kod instalacije?
ako je problem u aplikaciji jel ima neka druga koja ima slične mogućnosti, ako može link za skinut?
molim pomoć, thnx
bas me zanima sta to on nudi sto ti je toliko vazno..a da nema na onoj inacici prije...Izvorno postao tmt
Meni v525 MPT radi samo na taj način da prvo ugasim mobitel, onda ga spojim na usb,pokrenem MPT i onda kad on kaže da nemože pronači uređaj odem na redetect i onda upalim mobitel...i to je jedini način...bar kod mene.Pa probaj...a ako neće probaj zamjenit portove,restartirati mobitel...ima puno mogučnosti samo trebaIzvorno postao tmt
![]()
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Ono što meni treba ima. ako to ima bilo koja druga aplikacija slobodno stavi link, ako si za možeš dofurat i u ART ili CARICU!Izvorno postao jdabic1
pa jedino sto ja iskljucivo radim prek mpt-a je upload melodija...neznam neki drugi soft koji bi zamijenio full mpt...ja sam sebi (nisam 100% siguran al vjerujem)
probao instalirat mpt3.11 i nije radilo ..koristim mpt3 i zadovoljan sam...
Zadnji uredio jdabic1 : 06-01-2005 u 23:18
daj pogledaj si na kompu ak imas xp da slucajno nemas sp2..meni ne radi ak se SP2 ugurao u komp...
Izvorno postao jdabic1
ne mora biti to, a tebi se jdabic1 SP2 security patch skida s neta, automatski.
recimo, ima situacija da AV program blokira dizanje drivera za USB, a isto tako ima situacija da je sam USB kontroler na ploči kriv. uglavnom, radit mora, samo netko mora posegnut za čudnim postupcima spajanja (pali>gasi i sl.)
probao sam svašta, pali-gasi,pali-gasi....
ali ništa
Slike, zvuk i snimke nema problema, radi s programom koji je na cd-u od B.T.
meni treba da si mogu organizirati npr . imenik, kalendar i slične postavke. to mpt 3.11 nudi ali bad mi je što se nemogu spojit.
Meni nekad zašteka. Pomogne mi ako mu u trenutku dok traži mobitel ištekam pa uštekam kabal, onda ga skuži.
Bookmarks