Da li mi neko može napisati koji mobiteli imaju podršku da mogu primati igre preko bt dongle,znam recimo da k700i može a v525 nemože... pa me zanima popis onih koji mogu, Hvala!
Da li mi neko može napisati koji mobiteli imaju podršku da mogu primati igre preko bt dongle,znam recimo da k700i može a v525 nemože... pa me zanima popis onih koji mogu, Hvala!
Siguran si da v525 nemože? Trebali bi moći svi koji imaju BT
ja mislim da mogu svi sa bt-om. pa, mislim, koja korist od bt-a ako ne možeš preko njega ništa slat???
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Nemogu ni na e550, probao sam jad i jar i neće
a koja je igra u pitanju. Trbala bi igra omogučiti igranje istovremeno 2 pl preko BTa. probaj s nekom od SE. Oni su pioniri u tome ne znam dali će podržavat druge telefone.
dobar grah daleko se čuje
da, Se uglavnom svi sa bluetothom podržavaju to, svi symbiani,ali ostale marke ne baš svaki. Dodo bi još s65 da ne podržava.![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Igranje igara peko bluetootha podrzavaju svi nokiini symbian telefoni kao i
vecina sonyericsona dok motorola ne podrzava igranje preko BT-a za ostale
telefone ne znam
...koliko ja znam, S65 podržava...Izvorno postao silvano
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ako se ne varam, breezer je pitao za slanje igara sa kompa na mob, a ne o BT multiplayeru.
ali je u naslovu napiso citiram "Mob. koji podržavaju igre preko BT" a to valjda znači da je pito koji mobovi podržavaju multiplayer igre!![]()
U svom postu je napisao:Izvorno postao silvano
Da li mi neko može napisati koji mobiteli imaju podršku da mogu primati igre preko bt dongle
SE t610/630 podržava.... ziher onda i z600
Podržava multiplayer igre (s njim dolaze Wormsi koji bi trebali raditi u multiplayeru preko BT-a)
ne rade jer znam kad sam ga imo!![]()
![]()
Ja znam da nokia 6600 može primat igre i slat ih (ako su spremljene u inboxu),a može igrat i multiplay breko BT !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Svi symbiani to mogu.
već sam prvi napiso da mogu svi symbiani tako da nema potrebe ponavljat to![]()
Bookmarks