ovakvo preklapanje nije prakticno, slider je puno prakticniji.
U stilu S700i...
![]()
Specifikacije: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp1&pid=10294
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ovakvo preklapanje nije prakticno, slider je puno prakticniji.
Slažem se... kod ovog imaju foru da tipkovnica može biti u L položaju kad se igraju igrice, tako je navodno ugodnije...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma mob mi odlicno izgleda!
Pogotovo americka verzija W600 sa 250 MB.
Ima stereo zvucnike i megabass, i cip za akceleraciju igara, i izlaz za obicne slusalice i izmjenjive maskice. Idealan telefon za mladez!
Da, W je walkman izvedba, ne znam da li će se pojaviti u Europi...
Ja pretpostavljam da hoce. Sad kad su krenuli sa ujedinjavanjem svog walkman branda i mobitela, sumnjam da ce stat na samo jednom modelu.
Mozda to nece bit ovaj, al sigurno ce do kraja godine predstavit bar jos jedan.
A ovaj mi djeluje zanimljivije od W800, vise je namijenjen mladima, i zbog zvuka i maski i sveg ostalog, al veeeliki minus je kaj nema MS utor.
Istina, 256 MB je relativno malo ako se mob fura na walkman...
Na slici djeluje ogromno, ali tih 93 mm je ful malo. Ali mi se ta antena ne sviđa.
ma ta antena je više kao namjenjena za zavezati špagicu pa nositi oko vrata... za mlade...![]()
Zna se cijena mozda??
May the Force be with you!
SE S700 mi je skroz bezveze...ovaj mi se čini OK, zasad...
Bom Chicka WahWah
jel 93mm sa ili bez antene?
čist je o.k.
zašto ti je s700 bezveze phyto...?ja sam htio uzet taj mob,ali mi je nekak preveliki dok se otvori,ma da ima sve žive funkcije,ali...
Zato jer je u konkurenciji sa Samsungom D500, čak je i skuplji...ja sam ga mislio uzeti, ali kada sam ga vidio uživo, odustao sam...mob je cigla, kamera je mu je OK, ali samo po danu (po noći je za qrac), software isti kao na K700 (ne kažem da je soft loš, ali s obzirom na cijenu, mogli su ga malo promijeniti)...
Bom Chicka WahWah
isto tako je i samnom bilo i ja ga htio,aili dok sam ga otvorio,nita...jeftiniji je u vipu 2900,kod velesajma i u king crossu,ja d500 nisam nigdje ispod 3200 vidio..
ali ovaj s600 mi manji izgleda...
nema moba do moba sa OS symbianom...jos da je i UIQ kao moj...
Sve ovisi o ukusu...meni Symbian nije niš posebno...Izvorno postao mrsho
![]()
Bom Chicka WahWah
a imao sam i symbian i windowse i prešo sve programe,ali jed. na kraju sam samo pisao poruke i zvao,tak da ono...mogu se skroz personalizirati i to mi je ok,al ostalo,niš posebno...
OK ljudi ovdje se raspravlja o novom modelu iz SE-a, takvom kakav je, molio bi da se ovo ne pretvori u raspravu o tome koji se OS bolji i slično. Hvala.
Na mobile-review ima kritika , a spominju cijenu od svega 2000 kuna, što mi je opet malo strange.
Bookmarks