Kao što naziv piše, imam 6260 koji ima VGA kameru a reza je 480x360 (nema u settingsu podešavanja).
Jel to normalno za 6260 ili imam neki problem?
Kao što naziv piše, imam 6260 koji ima VGA kameru a reza je 480x360 (nema u settingsu podešavanja).
Jel to normalno za 6260 ili imam neki problem?
ajde ti malo bolje pogledaj pod kamera->settings->image->kvaliteta ili rezolucija,mora biti
May the Force be with you!
U settingsu imam samo image quality (na high ali reza ista), i dvije nebitne za kvalitetu: default image name i mamory in use.
Zovi mobis i neka te spoje sa tehničkom službom. Ako nema tamo gdje ti oni vele, onda nešto ne valja sa softverom. Gdje si ju kupio?
VaniTreba li mob biti kupljen kod njih za pomoć ili servisiraju samo svoje?
servisiraju nokije,..posto tvoja nema garanciju koju oni pokrivaju trebat ces platit.
Servisiraju sve ali bez garancije se naplaćuje.
Ako će ti morat mijenjati software, to će te koštati kojih 170kn...
Bom Chicka WahWah
To moglo biti nešto kao što K700i u T-mobile ponudi nema opciju softverskog povećanja na 1 MP. Softver prepravljen za mrežu za koju je namijenjen.
G*dovi. 170 kn za software.
Očito je neka greška pošto mi i objektiv zahvaća jako malo područje a Photo Acute puno veće.
Nemas nikakav problem, nego samo zarotiraj displayi rezolucija ce sama biti 640x480. nikakve promjena sotvera i ostala sranja ne dolaze u obzir.
![]()
Točno to, probajte zarotirat display tako da vam bude kao kod digitalne kamere.Izvorno postao danyx
Mobitel mora biti u tzv. browse modu.
Mnoge ljude je to začudilo, pa i neke na raznoraznim reviewovima.
She is my sin...
ja sam kod frenda gledao tu kameru i isto se ne može poboljšati reza...a kvaliteta je očajjjna,spora kamera da je to strašno...
Ali VGA kamera bi morala imati rezoluciju 640 x nešto.
Rotiranje displaya ništa ne mijenja.
Kaj nije ta kamera ista kao na 6600?
Bom Chicka WahWah
...ma je, ali je vjerojatno greška u sw-u...Izvorno postao PhytoSculpt
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To ne znam.
...pa jel vi čitate - radi se o rezoluciji 480x360 , a ne 480x640...
Još uvijek znam čitat, i vidio sam o kojoj se rezoluciji radi.
Daj ti isprobaj to pa se javi...
To je "feature" 6260 da samo browse modu daje slike u VGA rezoluciji, dok ih inače spušta na 480x360
She is my sin...
...ok, ako je to to, onda moja greška... NHF...Izvorno postao Zvonimir
Ma ništaIzvorno postao Eminem
![]()
To je inače tvoj mob ili...?
She is my sin...
Točno.
Jedino u BROWSE modu ima rezoluciju 640x480 no potpuno je sj***no tako fotografirati. U NORMAL i PHOTO modu ima rezu 480x360. Totalno debilno.
To mi niti nije jako važno kada koristim PhotoAcute no u njemu sam primjetio i da ima puno veći kadar. Stvarno ne znam što je bilo nokiju da su ga toliko skratili. Ako znate nekoga s mojim mobom preporučite mu taj program jer je puno puno bolji od standardnog, jadnog i okaljaštenog nokojinoga.
Najbolji programi za fotografiranje su kao što si rekao PhotoAcute, i Flexicam koji ima izvanredne mogućnosti zoomiranja slike i interpoliranja iste. To je zasad najbolje što se može naći za 6600/6260.
Isprobao sam stvarno brdo aplikacija za kameru ali nijedna nije toliko potpuna kao spomenute dvije (možda eventualno PhotoRite), dok za obradu slika i efekte preporučam PhotoBase.
She is my sin...
Da imam taj mob progutao bi to s kamerom...zato jer je preklopni (i još Symbian)![]()
Bom Chicka WahWah
...ne, nego od ovoga gore...Izvorno postao Teyec
Bookmarks