Ja ne nađem taj VIP meni na N 7650.
U promotivnom razdoblju možete zamijeniti staru SIM karticu novom Super SIM karticom po cijeni od 35 kn(PDV uključen).Usluge možete registrirati i putem interneta na www.vip.hr klikom na Moj VIP meni (kraj Forward e-mail to SMS)
Na novoj SIM kartici se nalazi VIP meni,nažalost ja ga nemogu naći.Nakon uključenja(Nokia 6510) traži PIN i nakon unosa PIN-a
Super SIM i ispod OK i Natrag??? Stisnem Ok,odem u Izbornik i tamo ništa ne nađem(inače je na Nokijama zadnja stavka u meniju SIM toolkit ali ga nema).
Što mu je?
Zadnji uredio sms freak : 14-03-2003 u 20:19
do kad traje to promotivno razdoblje?
@ Ivica: vjerojatno ti još nisu poslali poruku koja uključuje taj meni. Pisalo se o tome ovdje!
@ coma_zgb: do 01.07. Isto odi na link gore, tamo se već pisalo o tome.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Stigla mi je aktivacija,dok sam spavao i valjda se sama "instalirala" (nisam morao ugasiti i upaliti telefon).
Trebao bi biti unutar izbornika SIM.Poslao: Ivica
Upute
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Tako je majstori, opet sam shvatio da treba razmisliti i sam pokušati napraviti domaću zadaću prije nego se ovako javno pokaže elementarno neznanje.
VIP će korisnicima Super SIM kartice, u nekom prihvatljivom vremenskom roku od zamjene stare kartice, poslati konfiguracijsku poruku sa postavkama za aktivaciju VIP meni usluge.
Po primitku poruke, navodno, treba restartirati telefon i onda će se moći pronaći "negdje" VIP meni, što ovisi o uređaju koji netko posjeduje.
Konkretno na mojem mob-u je to u SIM folderu koji se nalazi u glavnom izborniku.
Eto i ta misterija više to nije.![]()
Bookmarks