ne mozes ga skinuti zato sto je (ed2k://|file|dyktafon25sek.zip|202173|1B84FC6871D7759AD27 850869B34AAF3|h=IKSBPDJLPDOYHG4NBPCUC55DYID3FOXM|/|sources,216.146.231.250:4662|/) link za dl preko p2p programa tipa emule ...
Zanima me dali postoji kakav diktafon za v300 koji radi preko jave??? Ona snimka govora moze snimiti samo minutu i to je to. Ne da vise nista snimit a to mi je premalo. Vidio sam na ovaj stranici neki diktafon samo sto je jako kratak a i ne mogu ga skinuti:http://motorgsm.barvinok.net/filelist.html
ne mozes ga skinuti zato sto je (ed2k://|file|dyktafon25sek.zip|202173|1B84FC6871D7759AD27 850869B34AAF3|h=IKSBPDJLPDOYHG4NBPCUC55DYID3FOXM|/|sources,216.146.231.250:4662|/) link za dl preko p2p programa tipa emule ...
Pozz, cuj legendo ne znam kako kod tebe ali ja svoj telefon moram da nabijem nekome u usta kako bih nesto snimio, i za to ne znam koliko ti se isplati trazit taj programic ako ti je snimka losa itd...
P.S. Da nisi ti nes sredio s mobom pa da ti je mikrofon osjetljiviji ili ???
KOd mene sasvim korektno snima razgovor u prostoriji. Inace skinuo sam gorepomenuti "program" ali pojma nemam sta je to. Zip arhiva koja sadrzi *.mot fajl koji je u stvari gomila stringova koji pocinju sa S32200
Zadnji uredio misko! : 20-06-2005 u 21:19 Razlog: dodatak
Nisam nista sredio sa mikrofonom. Sve je standardno. Samo me zivcira sto ne mogu duze snimat od jedne minute i to sve ukupnoIzvorno postao Moonwalker
Ako se ne varam taj program se ubacuje u mob preko midwaya pa probaj. A ja sam pokusavao skinuti taj program preko emule i nista. ajd mi molim te posalji na mail:baricdean@net.hrIzvorno postao misko
Imao sam nesrecu da mi je sevnuo disk u Raid 0 a na disku mi je bilo sve. Uneo sam u emule da ga skine ponovo a kad ce ne znam. cim ga nabavim ponovo saljem na mail
ok. nema problema. pa posaljiIzvorno postao misko
Poslato na mail. Javi ako uspes bilo sta.
Hajd probaj pa javi da li je ista bilo od te misterije...
evo bas skidam sa neta pa cu vam javit kada isprobam
Evo ni ja nemam pojma kako to ubacit ali sam na rijesavanju problema. Konzultiram se sa jos jednim forumasem. Pa javim vam sta smo nasli.Izvorno postao Moonwalker
Ajde ljudi sretno!Izvorno postao DeMar
Bookmarks