Imaš u onoj maloj ulici kad skreneš desno poslje frizerske škole. Al nisu baš neki bircevi, čini mi se da ni čaše ne peru redovito...
Ajmo nabrajat kafice u zagrebu gdje ima pravog hlada, mislim onog od drveta a ne suncobrani! Kafici u kojima se mozemo ohladiti za ovih vrelih dana i pobjeci iz uzarenih stanova!
Boing na Salati
Oliver Twist u Tkalci
Imaš u onoj maloj ulici kad skreneš desno poslje frizerske škole. Al nisu baš neki bircevi, čini mi se da ni čaše ne peru redovito...
Izvorno postao kresoml
kaj u Tkalči ima drveća?
Jedino kod olivera!!!!! 2 drveta koja prave dobar hlad!
Pa svaki kafić ima hlada unutra...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nisam išla od zime tamo,kad sam išla u kino,pa nisam obračala pažnju.Izvorno postao kresoml
![]()
friends u novom zagrebu...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Tolkiens na gornjem gradu,onaj birc kod cibone kraj Subwaya i štajaznam....Kolding u Berislavićevoj.
Eh Tolkiens... taj birc budi uspomene... tamo je stvarno ugodno, samo se treba popesti do gore po vrućini - preporučam uspinjaču za doživljaj... (ja obično idem s autom..)
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nebi ga ja otkrio i išao u njega da mi tamo škola nije bila. Dobar je,ali nije tolko dobar da vrijedi penjanja 300 stepenica.Izvorno postao whiteboy
@iggxy-može bit. Onaj šminka birc
Klupica u parku ispod drveća.
Bookmarks