dali slusate radio, u vecernjim satima ima dobre mjuze, ja recimo slusam otvoreni,obiteljski...
nego zanima me gdje mogu vidjet sta je bilo na obiteljskom danas u odredjeno vrijeme? na sajtu sam pogledao al nisam nasao
dali slusate radio, u vecernjim satima ima dobre mjuze, ja recimo slusam otvoreni,obiteljski...
nego zanima me gdje mogu vidjet sta je bilo na obiteljskom danas u odredjeno vrijeme? na sajtu sam pogledao al nisam nasao
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kako misliš da što je bilo? Kao pregled programa ili playliste pjesama? Playliste sigurno ne možeš vidjeti, ali zato neke stanice imaju RDS sistem kojim emitiraju podatke od pjesmama koje se trenutno emitiraju, kao što je izvođač i ime pjesme. Mislim da Obiteljski ima tu funkciju.
da mislim na to koja pjesma je svirala u odredjeno vrijem. nazalost u to vrijeme nisam obracao paznju na display (rds) zato me i zanima dal se moze negdje pogledat program,odn playlista
kvarnerski je najbolji!!!![]()
(98.8 i 98.2 mgh)
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ne znam za druge, ali za otvoreni sigurno možeš...
Koliko je meni poznato, Otvoreni ima na stranicama popis stvari koje trenutno intenzivnije vrti, ali ne možeš vidjeti koja je stvar kada išla.
Možeš na Otvorenom točno vidjeti kad je koja stvar išla. Otvoreni.hr ->program ->on-air
evo me, za otvoreni i ja znamali steta sto nema za obiteljski
![]()
Bookmarks