kako imas 14 MB
Jeste vidjeli ovu zakon stvar?Jel ima netko patch za samo hrvatski jezik,C65 fw50,za sada imam samo engleski i 14 MB memorije.........
kako imas 14 MB
Izvuci hrvatski sa LangEditorom i onda ga ubaci umjesto engleskog.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
gdje ima taj fw 50
Pa nedobivaš ti 14MB memorije kad staviš fw50 nego još moraš stavljati patcheve.Imaš detaljno objašnjenje na www.siemensmania.czIzvorno postao Big**Smoke**
Ej,imam sad hrvatski u .lgp formatu,kako da ga prebacim u .bin?Probao sam sa Language editorom,ali neide.........
Taj program zna biti problematičan. Trebalo mi je pola godine da dobijem hrvatski za M55 u .bin formatu ispravne veličine. Teško je u jednom postu napisati sve varijante koje sam isprobao. Ako nije problem pošalji mi tu .lgp datoteku i podatke iz kojeg flasha je izvađena, pa da se probamo dvojica oko toga zezat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Uspio sam staviti hrvatski.Izvukao sam fullflash iz moba sa samo engleskim jezikom(fw50 14mb) i smelterom zamjenio langpack,spremio novi fullflash i ubacio u mobitel..............Tada sam izvukao LGP HR.bin sa V_Klayom i ako neko bude trebao mogu mu poslat da se ne zeza sa ovim prije..............Izvorno postao Sljaka
Pošalj meni pa ću staviti ovdje na forum tako da kome treba može skinut.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Na koju adresu da ti pošaljem?Izvorno postao Sljaka
Poslao sam ti na yahoo,javi jesi primio.....
Zadnji uredio EliteSecurity : 12-06-2005 u 00:08
Ovdje imate hrvatski za C65 v.50 (ako se ne varam, ako da ispravite me) u .bin formatu.
Zbog moje nepažnje piše u nazivu privitka CX65, iako se odnosi na C65 kako je to celikk primjetio.
Zadnji uredio Sljaka : 18-06-2005 u 19:50
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako se ne varam u pitanju je c65 a ne cx65
Hvala!
Zadnji uredio Sljaka : 18-06-2005 u 19:48
Hej ima li negdje drugo objašnjenje o patchu da je na hrvatskom ili engleskom jer ja ne razumijem češki
Bookmarks