hm... samo do 21.6. malo prekratko....
Pa kaže:
600 kn na VIPme računu!
Kupnjom VIPme KOMPLETA Sony Ericsson T630 ili Samsung SGH-X460 po cijeni od 791 kn dobivaš mobilni telefon s uključenih 600 kn na tvom VIPme računu!
S početnih 100 kn raspolažeš odmah, a ostalih 500 kn dobivat ćeš kroz 25 mjeseci, svaki mjesec po 20 kn. Prvih 20 kn na tvoj VIPme račun primit ćeš 30 dana od prvog poziva, uspostavljenog unutar promotivnog razdoblja.
Promocija traje od 10.06. do 21.06.2005. ili do isteka zaliha.
Malo mi je oskudna ponuda, ovaj jadan T630 je u svakoj akciji, malo osvježenja bi dobro došlo. Totalno mi je jadno ova nadoplata kroz 2 godine, raskomadali su maksimalno tih 600KN. Počela je bitka za korisnike, malo i prežustro, možda treći operater priprema nešto bombastično (?!)
hm... samo do 21.6. malo prekratko....
a je neka akcija.Ja dobim svaki mjesec 20kn bonus jer potrošim preko 135kn
![]()
ovo je definitivno akcija samo za nove korisnike...postojećima i nije neki boom. ali kad se sjetimo situacije prije samo godinu dana, ove akcije VIPa i posebice ova zadnja T-mobile su zbilja osvježenje.Izvorno postao lili
Izvorno postao Inovator
Istina!
ja dobivam vip.bonus 15 kn a mjesecno dobivam 150 kn na račun,mislim da je razlog tome što je tvoj broj stariji nego moji,ako sam dobro skužio te uvjete.Izvorno postao lili
Izvorno postao sodom
Da od 36-48 mjeseci-20kn
hvala na konkretnom odgovoru, to je zato jel sam prije bio na pretplati pa prekidom iste sam mjenjo broj,sad sam noob
![]()
kao prvo daju taj bonus u predugackom periodu, a kao drugo OCEMO NESTO ZA POSTOJECE KORISNIKE, A NE SAMO ZA NOVE!!!
pa imaš bonus za postojeće. i jeftiniju tarifu ako obnavljaš preko mPIN-a.
dobar grah daleko se čuje
to bi bilo stvarno u redu kad bi se pobrinuli za stare korisnike da ih zadrze kod sebe nadalje a ne trazit nove kojih ce u ovoj akciji bit relativno malo..ipak se bas ova vipova akcija ne bi mogla nazvat uzvracenim udarcem...ovo je samo pokusaj nazalost neuspio...bar trenutnom ponudom...Izvorno postao coma_zgb
Mozda ce bit jos ponude nakon 21.6. mozda produlje ponudu sa novim kompletima..
meni bi ova simpina akcija staro za novo bila u redu
Ma to je takva reklama da se zadži korisnik...kužiš, kad uzmeš taj VIP komplet, ti si praktički vezan 2 godine da moraš koristiti taj broj...
Bom Chicka WahWah
normalno da je tak al bez veze je to sto postojeci korisnici ne mogu tih 600kn bacit na svoj broj...a ni mobiteli nisu bas atraktivniIzvorno postao PhytoSculpt
ovaj put je T-mobile ipak postupio bolje, profesionalnije i na kraju krajeva pristupačnije korisnicima, kako novim, tako i postojećim. Ova VIP akcija mi se čini samo pokušaj odgovora, jer su primjetili gužve na T-mobile prodajnim mjestima, pa su probali nešto smućkat na brzinu, ali to je vidi se, totalni promašaj.Izvorno postao jdabic1
istina, mogli su staviti na 5 godina pa da ti daju nekih 8kn mjesecno. po ovome ih je t-com definitivno presisao
definitno, ni da sam novi korisnk ne bih sigurno uzeo to da moram cekat 2 god na dobivanje cjele uložene svote. to je bas bezveze.
Ja sam razmišljao uzeti,ali jedino ako mogu tih 600 kn prebaciti na svoj stari broj. Ovaj samsung nije loš.
koliko sam upoznat, to nećeš moći napravit. barem nije navedeno. Odi i pitaj, nemaš šta izgubitIzvorno postao coyote
kao možeš - vidi: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11593
Bookmarks