Koliko su vec iscrpili jadni skulls...
A samo kad se sjetim da je to pocelo zbog toga sto je jedan tip sa mediaplace-a htio zaribati mob nekom drugom tipu![]()
Upozorenje: Novi Skulls Trojan koji onemogucuje cak i IR
.
X-Ray Full byDotSis je nova verzija of skulls virus
![]()
Dakle novi virus skriven iza x.ray aplikacije koja je i sama po sebi fake tako da je sve ovo skupa fake na kvadrat
Uglavnom da skratim, ako naidjete na X-Ray Full byDotSis zaobidjite u sirokom luku
Kompletan info at:
Novi Skulls Trojan koji disablira IR - full story
pozdrav,
Apoc
P.S.
Eto prevedeno![]()
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
Koliko su vec iscrpili jadni skulls...
A samo kad se sjetim da je to pocelo zbog toga sto je jedan tip sa mediaplace-a htio zaribati mob nekom drugom tipu![]()
e tak ti to obicno biva![]()
...glavno je da smo na vrijeme obavješteni...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da slazem se s tobom, doduse nisam znao za pravo porijeklo istog.Izvorno postao Cykke
Mada se po meni u krajn jem slucaju ni nemoze zvati virusom, mislim u principu ne radi nista drugo sem replejsanja systemski fajlova i to je to.
A najbitnije je to da ne moze proci standardnu provjeru warez softa unmake sisom![]()
www.symbian-freak.com
N PIzvorno postao Eminem
![]()
www.symbian-freak.com
Nisam bas siguran. Da su to neki obicni filevi, pa aj... Ali to su fileovi i za instaliranje programa, i pisanje/pregledavanje mms poruka (za sms nisam vidio, ali pretpostavljam da i te fileove mijenja) i kao najvaznije mijenja meni fileove, i ako ugasis telefon, neces ni u meni vise ulaziti u meni.Izvorno postao Apocalypso™
SKR. je SKR. za SKR.
Ono na sta je Apoc mislio jest da ovo nije virus, ovo je trojan. Jer virus se razmonazava, trojan ne.
Aha. Pa to da, ali onda je trebao napisati novi trojanac... Ali ok, svi znamo sta je virus, sta trojanac.
SKR. je SKR. za SKR.
Danas se sav malware vodi pod virusi...
Upravo to, na zapadu nista novo, skull je glup ko rezervni tocak od karijoleIzvorno postao Cykke
i to je poenta, nema ni trunke inteligencije, end of story....
www.symbian-freak.com
ma daj, znas kak ide sa tim vjestima, copy/paste, malko usminkas i to je to, mislis da mam volje sada prepravljati headere? No wayIzvorno postao djomla
nebi virova primjerice koja mi je tlaka nekad prevodit vijesti na HR ka sta sam napravio sa ovom, ono namucis se da to sklepas na eng i onda jednostavno ostanes bez ideja, jednostavno se neda prebacit na drugi language pa makar to bio i maternji
A ustalom ka sta Cykke kaze, sve se to danas vodi pod virus i to je krajnjem prosjecnom korisniku jedini bitan podatak, brije da recimo barem 70 % smartphone usera nepravi razliku ili nema pojma koja je razlika izmedju trojanca i virisua![]()
eto toliko
www.symbian-freak.com
Bookmarks