ne, to je tako....fora iz imenika, nažalost i nema veze s namještenom melodijom iz profila...debilno, ali tako jeIzvorno postao t.n.t.
Kada naštimam posebnu melodiju npr.za nekog onda mi ta melodija isto svira kada dobijem i poruku od te osobe.
Dali postoji opcija da to iskljućim i da mi sve poruke imaju istu melodiju?.
Jer glupo mi je kad dobijem poruku da mi mobitel svira 20 ili 30 sekundi(ovisno o pjesmi),umjesto uobičajenog zvona od par sekundi.
Hvala na razumjevanju i na pomoći(koju ću dobiti naravno)
pozdrav
ne, to je tako....fora iz imenika, nažalost i nema veze s namještenom melodijom iz profila...debilno, ali tako jeIzvorno postao t.n.t.
mislim da sam ja to kreko![]()
hehehe
odi na trenutni profil , odi na details, i odna iskljuci Ringer IDs
ozbiljno
nema na cemu
Di bi bio taj "trenutni profil"(kako doci do te opcije)...Izvorno postao Gruntovčan
hvala na razumijevanju....
@Gruntovčan: to će pomoć, svakako. Ali to će isto tako i isključit diferencirane zvonjave, pa će fon jednako zvonit tkogod da zove.
A t.n.t. je mislio (pretpostavljam) da bi imao diferencirane zvonjave ali samo za voice-pozive, a ne i za SMSove. Što ne ide.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da, upravo tako, ja sam također zaključio da je prvo pitanje bilo vezano za to...
Ja se izvinjavam ako sam neprofesionalno objasnio moj problem,ali mislio sam baš kako je @BlueDevil napisao......Izvorno postao BlueDevil
eh-..a ja mislio da cu bit od pomoci![]()
Ma to ovi tunjavi u Motoroli jednostavno ne žele popravit. Evo i v3 ima isti feature (da ne velim problem) - jer njima je to feature, da sve komunikacije od iste osobe dolaze s istim zvukom...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
zbilja nejasno, ali šta ćeš...Izvorno postao BlueDevil
samo ću citirati svima nam poznatog Billa Gatesa s jedne prezentacije: "It's not a bug, it's a feature!"
Stoga ne trebaju nas čudit neka nejasna rješenja.
Bookmarks