Kad se to desi pomogne gašenje pa paljenje moba da se ponovo prijavi na mrežu i onda radi...![]()
Sinoć od 23:35 do jutros u 06:20 na Cronetu nije bilo GPRS-a(ako je vjerovati Statusu na T68,pisalo je GPRS:No Network).
Dali je još nekome zapalo za oko?
Kad se to desi pomogne gašenje pa paljenje moba da se ponovo prijavi na mrežu i onda radi...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
A je.Ali primjetio sam i to da zna nestajati na par sekundi pa se opet prijavi(na GPRS).I to često.
meni je isto nestala plava crtica na T300, ali sam se probao spojiti, i uspio sam iz prve, odmah mi se vratila i "crtica"
Meni isto često nestaje signal GPRS-a
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
meni se je desilo samo jednom da sam skužio, a i tako ga ne koristim jer mi je skup
Svaki dan ga koristim i do sada mi se par puta desilo da se nisam mogao spojiti i to naravno (po mojim spoznajama) kad je bilo malo više korisnika GPRS-a na dotičnoj baznoj stanici i jednom kad mi je preuzvišeni mob pobrisao IP adresu...
Ono s paljenjem i gašenjem ti kakti daje prioritet kod uspostave GPRS-a na baznim stanicama...
Meni nije radilo nista : ni GPRS, ni pozivanje, ni provjera racuna.
Sluzba za korisnike mulja kao i uvijek![]()
Nokia je Nokia, ostalo su mobiteli !
Onda provjeriti postavke jer često se dešava da postavke zeznu stvar pa i kad su naizgled ispravne pomaže ponovno konfiguriranje...
Bookmarks