Probao sam restartirati fon,pa ga ugasit na neko vrijeme i pokušat opet ali ne ide.
Sve je počelo danas a nisam ništa mijenjao.Poruke se spremaju na MMC.
6600_5.27
Ima li tko iskustva sa sličnim problemom?
Probao sam restartirati fon,pa ga ugasit na neko vrijeme i pokušat opet ali ne ide.
Sve je počelo danas a nisam ništa mijenjao.Poruke se spremaju na MMC.
6600_5.27
Ima li tko iskustva sa sličnim problemom?
neki dan kada sam bio prisiljen napravit hard reset mobitela javio mi se isti problem...
predlažem da napraviš uninstall aplikacija koje si posljednje instaliro,ako neradi ja sam rješio to ionako potrebnim formatom kartice,javi što si napravio i rezultat....
Kaj je to ono kaj si mi pričao da ti počne vibrirati sam od sebe i te gluposti?Izvorno postao sodom
![]()
Bom Chicka WahWah
poceo je vibrat i nije htio stat kad me neko zvao,kasnije sam skuzio da je to neki side efekt od advance call menager-a,jel nakon njegova uninstala je sve bilo ok..a i nije na odmet jedan hadd reset i format kartice,pa se onda pročiste nepotrebne aplikacije i ponovo staviš samo najnužnijeIzvorno postao PhytoSculpt
![]()
...imao sam sličnih problema sa 3660, ali nije otvaralo ni MMS ni e-mail...ali sam ga uspio riješit sa resetom, mislim da je bio hard reset...probaj...Izvorno postao sms freak
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kaj ti je to Advanced Call Manager to radio na 6630? Dovraga! Ja ga imam na svojoj.
da,upravo onaj s kojim si imo problema oko sličica![]()
Kakvih sličica?BTW, odmaknuli smo se od teme.
imas pravo (zamjenio sam acm i smartcom) ,mi ležerno cekamo da se sms freak vrati
![]()
A ti, vidim, pratiš i moje djelovanje na drugim forumima. Spy hard, sodome?![]()
A sodome sad bi ti trebao dobiti jedan PM o offtopicu.![]()
istina,prebacit ču sve na Phyto-u,on je sve zakuho (šala)![]()
več sam gore pokušo završit sa off topicom zato odsada svaki daljni off brišem.
Evo me napokon!
Još je jedan problem bio: Ne može se ni otvoriti pisanje nove poruke,o užasa.
Našao sam,kako bi se reklo,nedestruktivni način-vratio sa backup memorije telefona od prije 2-3 tjedna i sad sve radi,mako sam i sve nepotrebne igre i programe i još ih moram pa krajem tjedna potpuni format kartice(na nju instaliram sve što nudi opciju Phone_-_Memory card).
Zahvaljujem se svima na trudu.![]()
Bookmarks