Prvi puta čujem za to...jesi malo surfao po netu i tražio?
vidio sm neki program koji pokazuje temp.mobitela npr.baterije i drugo čuo sam da je za t68,znateli možda dali ima nešto slično za t630 ako da napišite nešto o njemu![]()
Prvi puta čujem za to...jesi malo surfao po netu i tražio?
Bom Chicka WahWah
Ono štro tražiš se zove float's mobile agent, a osim toga može i masu drugi stvari, imenik, poruke,... čak prikazuje i koliko si ciklusa baterije "potrošio", tj. koliko si ju puta napunio....
jel to ima za p900??
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Ima još jedan program koji radi za sve žive mobove i pokazuje ti signal,bateriju i sl. tj. sve živo MobilEdit.
Jesi siguran da se točno tako zove? Jer za mobiledit dobijam samo ovakve rezultate.
Evo malo za vidjet ko JOŠ nema
Naj jača fora mi je što možeš bez spremanja na hard direktno preko programa ubaciti slike na mob. Pa čak i one koje se kao nemogu skinuti na hard sa neta!
DRAG & DROP ()
Zadnji uredio VuKi : 14-05-2005 u 09:34
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
A jel se to moze povezati sa IC, odnosno moze li na K500i?
|Think again.|
hvala na odgovorima, može povezati se preko ic flashy
Pa taj floats mobile agent je totalno zakon program ja ga trenutno koristim i kao daljinski, upravljam winampom,power dvdom ili bs playerom
Tapir rules!
predlažem moderatorima da zatvore temu
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
a Zašto?????
Tapir rules!
jer je molba ispunjena
I sada ako je tebi ispunjena molba nitko nebi smio ništa napisati,?!Izvorno postao sipe
Joj,joj ja se neželim tu svađati i praviti probleme nego samo kažem da nije u redu što pričaš, a sada neka kaže tko šta hoće!
Tapir rules!
a ako želite pričati onda oprostite pričajte dalje.
nema potrebe da se tema zatvara.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
NapiŠite Stranicu Sa Koje Se To MoŽe Skinit????
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
Ako misliš na FMA http://fma.sourceforge.net/ odnosno http://sourceforge.net/project/showf...group_id=71167 za downlad FMAIzvorno postao Ivan 2
gog je već dao link ako nisi primjetio ali evo opet!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks