Nisi naveo koji antivirusni software koristiš.
Kad god uključim internet svakih 5 minuta mi se pojavi izvješće da je virus obrisan ali on se ne briše čak sam izbrisao ga ručno ali se stalno pojavljuje zove se bkdr_webdor.j nije opasan al je dosadan kako ga se riješit
Zadnji uredio OuttaControl : 18-07-2005 u 23:25
Nisi naveo koji antivirusni software koristiš.
Ja nešto slično nisam uspio riješit jednom prilikom (Kazaa je zaslužan) - reinstalirao sam Windoze![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...sigurno ti se još negdje zapisao kao backup...
ponekad pomaže promjena AV programa i pročešljavanje sa Adaware-om ili s&d-om...
Ili verzija od BD-a...
U pitanju je takozvani backdoor trojanac. Služe za remote administraciju, tj. ulaz na računalo preko neta i omogućava nadzor nad računalom i podacima na njemu.
Većina antivirusnog softwarea trebala bi ga pronaći i ukloniti.
Backdoor.Win32.Webdor.y (Kaspersky Lab) is also known as: BackDoor-CGZ (McAfee), BackDoor.WebDor (Doctor Web), Troj/Bdoor-IP (Sophos), BKDR_WEBDOR.J (Trend Micro), BDS/Webdor.V (H+BEDV), Bck/Manshi.D (Panda), Win32/Webdor.Q (Eset)
Ručno si brisao samo backup file koji napravi svaki puta kada startaš računalo.
Problem je u tome što ga u task manageru ne vidiš kao aktivnu aplikaciju, iako se aktivira kad god pokreneš računalo.
Najtoplije preporučam Avast! antivirus: evo baš jutros sam imao situaciju gdje je Norton (službeni u firmi) šutio ko zaliven, a ja sam se spojio preko notebooka na kojem je Avast! i ovaj je te sekunde počeo trubt - isto neki trojanac, ne sjećam se koji. A Norton ga nije skužio.
Tako da probaj svakako promijenit AV sofftware, makar i samo probe radi, pa vidjet hoće li ti ga maknut. Jer kad je hidden, vrlo ga je teško naći i ubiti.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ako ne bude sa avastom probaj ga sa nod32 obrisat,isto jedan od boljih antivirusnih![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
...ah, definicije, definicije...![]()
Koristim pccillin i norton i aj dobro prominit ću u avsat prvo po BD-ovom ako on ne sredi uzet ću nod32 a za spywere imam spy sweaper i spywere doctor
Prvo pogledaj u registryu pod run što ti se pokreće pri startanju windowsa, onda ti tamo piše koji se fajl pokreće i njega odi izbrisat ako ti nebude htio izbrisat odi ctrl+alt+del -processes i tamo ga nađi-desni klik-end process tree i brzo ga izbriši dok se ponovo nije pokrenuo ! I tako ugasi računalo jedno deset puta i ovo ponovi jer se vjerojatno prekopirao negdje 5-10 puta !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
avast je sve riješio
I dobili smo još jednog zadovoljnog korisnika avasta![]()
![]()
točno tako šile imaš čast![]()
Bookmarks