Ciao sta ima.
Htio bi znati dali E 720 valja kao mob,i interesuje me koliko dugo mu drzi baterija!Hvala!![]()
Ciao sta ima.
Htio bi znati dali E 720 valja kao mob,i interesuje me koliko dugo mu drzi baterija!Hvala!![]()
Mob ti je po karakteristikama gotovo isti kao D500, znači oko 90mb memorije, IrDa, bluetooth, MP3, 1.3MPix kamera s flashom...ima ga jedan frend i kaže da je s njim jako zadovoljan...baterija drži 3-4 dana kada je formiraš...
Bom Chicka WahWah
Hvala ti puno!A samo jos nesto,kako prenosi slike ili muziku sa pca na mob i obrnuto.
Znači dobar je mob...a kolka je cijena odprilike ?
Cijena mu se u oglasniku kreće od 280 do 310 eura, a u dućane mislim da još nije stigao...
Mob može spojiti s kompom na dva načina: prvi je da kupiš bluetooth dongle za PC i tako prebacuješ podatke (meni je to najekonomičnije i najjednostavnije rješenje koje provjereno radi) ili da kupiš kabel (ne znam dal ga kod nas ima već za kupiti, pošto nema moba u dućanima) i skineš software za PC i tak spajaš...
Bom Chicka WahWah
Hvala.Moram si malo pogledat o njemu na netu...
Ma eto,ne znam koji phone da uzmem na preklapanje.
Ako kupuješ Samsunga, NIKAKO ga nemoj uzimati bez garancije radi flat kabela, odnosno ekrana (pogledaj malo više o tome ovdje: http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11164)
Inače, ako tražiš dobar preklopni Samsung E720 je super izbor, ali radije pričekaj da dođe u dućane...ako ne patiš toliko na funkcije nego na šminku, imaš Samsung E600 ili Samsung E710![]()
Bom Chicka WahWah
Hvala ti puno!
Bookmarks