care...!
Kod mene nitko ne mjesečari, jedino tu i tamo mi sestra kaže da sam nešto mrmljao, nešto kao "hmmm", ali ništa posebno...![]()
Da napisat ću post.
Što je mjesečarenje?
Nemam takvih iskustava...
Mjesečarite li vi? vaši prijatelji? daj ispričajte da se smijemo/plačemo
Ja sam mesečario par puta... pričao u snu također... rekao sam: "aj mi napravi novce" to mi je buraz rekao lol... uglavnom kad sam bio bolestan (stara me gledala što ću da ne bi otišao hodat po krovu) odšetao sam na hodnik i popišao se po tepihustara nije mogla vjerovat, ali me morala ostaviti da završim... kad sam obavio svoje odvela me u krevet. ujutro se probudi idem na wc i vidim ručnike po podu lol pitam što je bilo ona mi ispriča lol...
Seriously?
care...!
Kod mene nitko ne mjesečari, jedino tu i tamo mi sestra kaže da sam nešto mrmljao, nešto kao "hmmm", ali ništa posebno...![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
E čuj mjesečarim li
Jesam ito aktivno
Počevši od iznošenja definicija s područja inforatike, pa do pričanja na engleski u snu, a najžešćije mi je bilo ustajanje i spavanje na podu, to nemrem sebi doć
Samo se sjećam ujutro da sam se propudio na tepihu
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ja sam jednom ustao i otisao u staraca u sobu i izrigao se. Vratio se i nastavio spavat.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Ja sam jedanput zaspao na kaucu, a moji su bili u kuhinji i ja se odjedanput dizem a oni me pitaju gdje ces a ja kazem idem pisat i umjesto u wc ja se popisah u ormar u hodniku!
Jedanput sam u 2 sata poslije ponoci zvao susjedu kad cemo u skolu!
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
Izvorno postao Ivan 2
![]()
![]()
Ja Mislim Da Vi Svi Lazete
čemu si ovdje ako misliš da lažemo? odi čitat neš drugo ak te ovo ne zanima...Izvorno postao sonyck
Seriously?
pa ja kazem svoje misljenje jel stvarno sto ovi "mjesecari pisu" su izmisljene fore.ali stvarno su se morali potrudit da smisle ove gluposti
..pa ak ovakvim tempom nastavim sve mi se cini da budem![]()
Ovo sto ose tiče pišanja nije uopće laž... ja sam jedanput davno otišao u dnevnu sobu i počeo se skidat da pišam... stari me primio za ramena i okrenuo me prema WC-u... ja sam nastavio hodat do WC-a i popišao se tamo i otišao spavat...
... jos mi nije jasno kako sam ja skuzio da me okrenuo prema WC-u i da moram tamo ici jer sam najvjerojatnije zmirio... fakat mi nije jasno...... a mozda i gledao... neznam
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
lol,imam jednu pricu,malo sestricna (mislim mala,ide 8rz) i bila kod mene na moru,ja dodem iz vana ono tiho da nikoga ne probudim i cujes nju iz sobe PIČKA TI MATERINA,***** TI MATER...loooolja sam se potrgala,inace mala stalno prica u snu,a ovo je jedno 5min samo prostacila..svi se probudili,gledaju i ne mogu vjerovat..a tad je imala kojih 12-13god...
![]()
ja ne mjesecarimjednom jesam,pricali mi...
(oprostite na rijecima )
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Možeš napisati da nam nevjeruješ, a ne da lažemo... jel tebe tko učio kulturi?Izvorno postao sonyck
Seriously?
koja je razlika izmedu lazi i izmisljanja
pa čudi me onda kako se tako ponašaš? vidim vrijeđamo ohohoho....Izvorno postao sonyck
Seriously?
dobro evo se ispricavam se ali mi odgovori koja je razlika izmedu lazi i izmislanja pa zar nije ista svrha
@sonyck
Ajde, daj nam svoju teoriju zašto tvrdiš da se izmišlja kad je u pitanju ova tema?
imam ja jednu priču o mom prijetelju koji mjesečari. On i brat spavaju jedan do drugog u sobi. Jedne noći, priča mi frend, popišo se burazu na glavu. Kad se popišani probudio počeo je tući brata, a brat je mjesečario.On nije znao da piša burazu po glavi. Uglavnom, sve je na kraju dobro završilo. I ono kaj je najbolje je to da je sve ovo istina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pazi kako je on to napisao... svako prvo slovo veliko...Izvorno postao sonyck
kakve sad to ima veze? rekao sam "nevjeruješ" ne "lažeš" ili "izmišljaš"...Izvorno postao sonyck
Seriously?
je*o me pas ovo u 2ujutro...krepah od smjehaIzvorno postao Ivan 2
![]()
![]()
![]()
bio nekad oglas...
i ja sam jednom isao u skolu, spremao stvari ko lud jer sam kao kasnio na bus, dok me majka nije vidila....Izvorno postao Ivan 2
ovo mi je stari prepricao....da sam im uletio u sobu, po noci, majka i stari su me onako gledali..koji k**** hocu, ja se popnem na prozor (na prvom katu), i stari me pita...sine sta ti je, sta radis, gdje ces....a ja onak...mrtav hladan... pa idem izac malo vani..
Inace, za ove koji nevjeruju, imam brata i sestru koji isto pricaju romane u snu... i ulijecu mi u sobu stalno... tako da mi vise nista nije cudno!!!
cvita
sva sreća da mjesečareIzvorno postao cvita
![]()
Seriously?
eeeeeee da!!Izvorno postao Compov
![]()
![]()
cvita
Ja sam sinoc ustao i upalio sva svjetla u kuci (cak i vanjska) i vratio se u krevet i nastavio spavati. ujutro mi stara sve ispricala, nisam se nicega sjecao.
Čitam malo postove ove teme i kad primjetim istu stvar što su meni starci prepričavali. Kada sam bio oko sedam godina jednostavno sam se ustao iz kreveta i došao do fotelje u dnevnome boravku i htio obaviti malu nuždu ali me stari zgrabio i odnio u WC i tamo sam spavajući(mjesečareći) obavio nuždu i jednostavno se vratio u krevet.Izvorno postao Symbian FAN
Prosto nevjerovatno kada se pogleda sa logične strane.
Ali danas kada sam stariji nema više takvih pojava (možda glasno hrkanje -povremeno) a zato moja draga zna da ispriča cijelu priču dok spava(par puta sam je snimio jer mi nije vjerovala)
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks