Jesi probao s nekom drugom karticom...ako drugu karticu učita, znači da tvoja kartica ne valja, a ak ni drugu ne učita onda je s mobom problem...probaj na mobu počistiti kontakte di ulazi kartica...
imam e800 kad u njemu nema kartice mobitel se normalno upali javi da nema kartice i sve je ok kad stavim karticu nikako da se digne jednostavno zablokira a kad se i uspije diči prvo nekoliko puta javi da nema kartice onda ga ostavim 15-20 minuta ugašenog i sasvim normalno se digne i prihvati karticu ali nakon nekog vremena sam od sebe se opet zablokira neznam kaj su sa njim radili prije nego je došao meni pa molim pomoč ako netko zna kaj se dešava hvala
Jesi probao s nekom drugom karticom...ako drugu karticu učita, znači da tvoja kartica ne valja, a ak ni drugu ne učita onda je s mobom problem...probaj na mobu počistiti kontakte di ulazi kartica...
Bom Chicka WahWah
to i mene zanima,tako na E700 ima jedan frend skroz isti problem
May the Force be with you!
isto je i sa drugom karticom ai kontakte sam čistio izgleda da mi preostaje jedino servis
Onda ti ne preostaje nazvati Europatrade i pitati ih...broj servisa ti je 01/2004-186...
Bom Chicka WahWah
hvala PhytoSculpt
Pitaj ove u Europatradeu koliko to košta i o čemu bi se moglo raditi...stvar je u tome kaj ovi u Europatradeu prilično pljačkaju na tim servisima da boli glava...ako nije neki tak strašan kvar, predlažem ti da popraviš kod nekog privatnog jer će te koštati sigurno 50% jeftinije ako ne više...ako će ti trebati broj od nekog provjerenog privatnog servisa, javi mi se na PM...pozdrav!
Bom Chicka WahWah
Bookmarks