1. reci adminu i on ce ti promjenit
2. vec je bila rasprava o tome potrazi malo po forumu![]()
Dva pitanja zappane:
1. Jel se moze nekako (na zamolbu ili sami) promijeniti korisnicko ime a da se zadrzi status starog imena (tj. da se ne registriras iznova kao netko drugi). Nije da bih mjenjao (jos) ali sam razmisljao (i na to pomisljao).
2.Sta znaci "zalijpljeno" na forumu prije naslova threada?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
1. reci adminu i on ce ti promjenit
2. vec je bila rasprava o tome potrazi malo po forumu![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
It's nice to be important, but it's more important to be nice
THNX Playeru!
Znaci Zappane, ak te zamolim... imam drugo ime? Samo sto jos nisam siguran dal bi ga mjenjao...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nije mi običaj... ljudi te znaju po tom nicku s kojim počneš... ali ako baš inzistiraš...
Istina. Ma ostajem ovako za sad. Hvala!
Bookmarks