Ne znam kakvi su ti mobovi, ali sa Series40 imam samo ugodna iskustva...istina je, ne možeš ih nabrijavati s nekim aplikacijama, ali su zato izuzetno brzi, stabilni i efikasni![]()
Bas sad gledam nokie 3120(zgodan mob) i 6030&6020.
Ima li ko kakva iskustva s njima?????Sta mislite,jel su isplative za mob koji cu nosit van da mi ovog neko drpi?
May the Force be with you!
Ne znam kakvi su ti mobovi, ali sa Series40 imam samo ugodna iskustva...istina je, ne možeš ih nabrijavati s nekim aplikacijama, ali su zato izuzetno brzi, stabilni i efikasni![]()
Bom Chicka WahWah
Pa ovaj 6020 mi je zgodan,a imam i 6021 koji ima vise memorije i bluetooth ali nema kameru,dizajn mu je super,a posebno mi je ljep 3120,neznam,bas mi se svida
S40 su dobri telefoni,ali me brine cijena od npr. tog 6021,bit ce vise nego sto vrijedi,2 soma min(u mobisu)
a mislim da mi je najpametnije uzet ona sl45i za van,ima MP3 i super desing????
Čekaj, ne kužim...kaj ti treba mob za van, pa za doma, pa za na WC...pa ne isplati ti se kupovati mob posebno za van...nosi ovog kojeg imaš![]()
Bom Chicka WahWah
ma strah me da mi ga neko vani ne drpi,toga ima puno kod nas...................
zato bi jednog koji fora izgleada a nije skup da ga nosam po vani,subotom kad izadem
pazite na offtopic, 6230 bi bio pomeni dobar odabir....
ali ako ti netko copi mob,i kartica je tu ta koja je takoder vrlo bitna,barem meni
Pa ak paziš na njega, neće ti ga nitko drpiti...ja u životu nisam spušio mob, a izlazio sam zbilja na svakakva mjesta...
Bom Chicka WahWah
da ali 6230 je malo preskup za tak nes,a bas imam doma tu 3120,dobila ju baka od t-mobajla,a netreba joj jer ima bolji pa mi je ovo dala.doci ce nrka recenzija kad nadem vremena
Čekaj malo, ako sada pogledaš malo bolje svoju N7610 + 256 MB bi mogao prodati za oko 1900-2000 kn. A ti bi kupio neki mob za 2000 kn. Kaj te nebi došlo na isto ako ti netko ukrade bilo koji od ta dva mobitela???
mob za van?? koja glupost? pa nosi 7610..
kakvih 2000kn?3120 kosta 0kn jer ju je dobila od tmobajla,a vec su mi jednom drpili vani mob pa rade nosim neki srot
siguran način nošenja moba http://img1.imageuploader.net/415/Picture_9.JPG
Malo je mutna slika, ne kuži se najbolje...kae to neki lokot, privjesak za mob ili kaj?
Bom Chicka WahWah
...pa onda nabavi Nokiu 3310 ili Siemens C35 i gotovo...Izvorno postao IvLajec
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slažem se s Eminemom...kupi Plavi Oglasnik i malo pogledaj unutra i sigurno ćeš naći nešto povoljno...od ovih šminkerskih mobitela možeš naći Motorolu V70 za nekih 300-400kn bez pol frke...
Bom Chicka WahWah
%privjesak za mob samo staviš u ono za remen i sigurno 100&Izvorno postao PhytoSculpt
Bookmarks