kao sto znate bespatni su 3g vdeo pozivi do 1.7 u VIPu, da li to koristite ili ne, naravno oni koji imaju takve telefone i jel to čemu?
kao sto znate bespatni su 3g vdeo pozivi do 1.7 u VIPu, da li to koristite ili ne, naravno oni koji imaju takve telefone i jel to čemu?
Moja stari ima 6680,i ima i jednu VIP karticu,a frend ima E1000 i isto VIP pa se razgovaramo po 2sata,opiceno,covjek na cesti bi mislio da si lud.........
May the Force be with you!
a to je druga stvar...ali jel trza i to?
Pa slika nije savrsena ak to mislis,nije to neka big rezolucija(neznam koja je tocno)pa ima MALO trzaja
prednja kamera na E1000 je 176 x 144 piksela što je za prijenos slike sasvim dovoljna. mislim da se veća rezolucija pri framerateu od 15ak sličica nebi mogla slati brzinom 64kbps.
dobar grah daleko se čuje
...o Bože....ja čak ni ne znam nekog u svojoj okolini osobu koja ima mob što podržava 3g v. pozive 8(
a kolika bi trebala biti cijena otprilike kasnije kada se to ufura?? koliko će takav poziv koštati?? otprilike
mama ti sestra!
odlicna stvar... jedva cekam da nabavim 3g mobitel
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
3G besplatni neko vrijeme, dok ne"navuku" klijentelu
a onda te opale po računu !!
Pa se zaletiš i napraviš troška za što?
Zbog toga da vidiš svoga sugovornika?!
Prolazna moda ništa više!
Kada bi bar rezolucija slika bila kvalitetna. Ali optimalnu sliku dobiješ samo u optimalnim uvjetima!!
Koliko Vas koristi WEBkameru a posjeduje je?
Koliko Vaših prijatelja i poznanika će posjedovati taj luksuz 3g-a?
Koliko vam je stvarno potrebno a koliko je sam "za pokazati se"!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
cjena video poziva je manja od 2,5 kune što i nije tako strašno.
...pa i nije, ali je početna cijena velika (pretplata i to)...Izvorno postao KaKaV NeReD
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
+ investicija u novi uređaj...Izvorno postao Eminem
3G se zasad nije pretjerano proslavio u Europi, sumnjam da ce kod nas biti nekakvog booma.
da tako je bilo i s kolor ekranima i kamerama a u početku naravno i s mobitelima. mislim da će već najkasnije na ljeto 2006 biti video telefona u prepaid ponudi (ako ne i prije).
...nadam se, ali vjerujem da neće još dugo zaživit, kao ni MMS...
dobro, MMS i sad živi, samo nećemo ulaziti u to koliko ga ljudi aktivno koriste. tako će biti i s 3G, bitno da je u ponudi, a kome treba uzet će.Izvorno postao Eminem
pa nemora značiti ako vi ne koristite odnosno ne šaljete da nitko ne šalje odnosno da svi čekaju da im se pošalje MMS. evo vip je produžio promo cijenu do 1.9. za MMS ali je cijena još uvijek nerazumljivo vosoka 1,83 kn
...pa bit je u velikoj cijeni...da su cijene pristupačnije,sve bi bilo drugačije...Izvorno postao KaKaV NeReD
koliko je tebi to pristupačno? uz koju bi cijenu slao i koliko poruka dnevno?Izvorno postao Eminem
@NeReD
jesi mozda koristio z1010?kakvi su na njemu video pozivi?
isto kao i na drugim telefonima. jedino je N6630 u banani jer ima samo stražnju kameru a i SEV800 ima rotirajuću pa se nemože prebacivat prednji view zadnji view
da ne pisem sad u drugi post.nasao sam na netu da z1010 ima stereo,jel to istina?
i ako je brzina prijenosa slike 64kbs,kojom se brzinom 3G mobiteli spajaju na internet?
spaja se s brzinom downloada cca 385kbps a upload je 64 kbps.
e super to nisam kuzio,nije mi bilo jasno zasto je razlicito
ne kužim što je različito ?
download i uploadIzvorno postao KaKaV NeReD
ako misliš na brzine to je manje više kod svih veza. samo je na UMTSu moguć full duplex jer bez njega ništa od video telefoniranja.
Bookmarks