jel moze ko dati link od nekog dobrog programa koji konvertira mp3 u drm, ili barem ime.
unaprijed zahvalan.
jel moze ko dati link od nekog dobrog programa koji konvertira mp3 u drm, ili barem ime.
unaprijed zahvalan.
...I'm blessed with ignorance....
since 2002.
ja mislim da se mp3 ne može konvertirat u drm jer drm nije format glazbene datoteke nego samo zaštita glazbenih datoteka. ustvari drm je skraćenica od digital rights management što ti govori da se tu ne radi o formatu glazbene datoteke nego o zaštiti te datoteke nekakvim copyrightom. taj format ti je izmišljen da bi se spriječilo dijeljenje glazbe preko share programa (kazaa...).
to sam uspio saznat o tome, ali ako griješim neka me netko ispravi.
nadam se da sam bar malo pomogao.
evo i link gdje o tome malo više piše: h**p://www.allformp3.com/glossary/drm.htm
Zadnji uredio zvijerka : 22-05-2005 u 18:49
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Mislim da ga imas bas na SE stranicama.
ma i ja sam googlajuci steko dojam da je drm zastita, ali par topica ispod govore o programu koji konvergira mp3 u drm pa onda valjda postoji taj converter
since 2002.
Gle,on ne konvertira nego stavlja tu zastitu na njega,prije ces nac program koji konvertira drm u mp3,nego ovak
May the Force be with you!
da, al to postoji
treba malo progooglat i naći će se
ak ko nađe, nek post link
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
nasao program, i da to je drm packager kaj znaci da stavlja zastitu na mp3. ali ipak mi nece stavit mp3 kao zvono. zato budem sutra na mob stavil novi softwer pa bude valjda radilo.
since 2002.
di si ga našo?Izvorno postao DacMan
postaj link, treba mi
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks