Evo, kako smo pomno pratili što se mjesecima događalo u Big Brother kući, tako ne sumnjam da ćete manje-više pratiti kako će 18 ljudi preživljavati na Mljetu. Upravo kreće na HRT-u, ne na RTL-u kako su neki mislili, stoga - may the torture begin.![]()
Evo, kako smo pomno pratili što se mjesecima događalo u Big Brother kući, tako ne sumnjam da ćete manje-više pratiti kako će 18 ljudi preživljavati na Mljetu. Upravo kreće na HRT-u, ne na RTL-u kako su neki mislili, stoga - may the torture begin.![]()
...iskreno - baš me i ne zanima jer su tu i ljudi koji su već, na neki način, poznati u Hrvatskoj...:
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ček kad to točno počinje??? dan, sat??
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
na dva ti je upravo
THNX... i nadao sam se da ces ti prvi odg.Izvorno postao sodom
![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Prvi put čujem za to,a ni ne zanimam se
Ma zakačit će se škvadra. 100%. Samo nek se malo zahukta. Dobro, meni je malo zanimljivije jer znam jednog dečka koji je među njima.
ja sam pratio i ove strane i brijem da ću se i na ovaj naš fino zakačit...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Tu će barem nešto događati, za razlikuod dooosadnog BB-a. Pa kad se krenu okretat jedni protiv drugih...![]()
da...... svi kazu sad nezanima me il tak nes haha a na kraju markaju skolu il posao da im slucajno ne promakne koji trenutak emisije
a ko je poznat od njih? ja nikog neznam
jedva cekam da krene ovo danas je bilo bzvz, napokon nesto takvog. jedini problem je sto se emitira na hrt televizoru
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Dvina je neka sportašica, a Iva Nešto je kao manekenka i to iz Super 60 spota.
Bili su ti likovi u Krapinskim toplicama na 2-dvnevnom odmoru,prije pocetka,pa smo ih vidli,kad smo imali trening
To mije ok,BB nisam pratio,to mi je bezvezno
May the Force be with you!
ma fora je što če se zakačit kako kažete jer mi smo balkanci svađat i tuč se znamo ali u BB-u kad je trebalo bit golotinje i slično tu smo konzerve!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Dobro zborissibir
I bez svađa i tuča, mi smo svejedno balkanci. Ali, to nema veze sa Survivorom. Nije mi bilo jasno zašto nisu originalni naslov preveli kao "Opstanak", ali onda sam se sjetio da bi Big Brother bio Vel'ki Brat.
ma pusti ti to sve što se prijevoda tiče!najbolje je dok je na engleskom jer kad vidim prijevod u večini slučajeva se zgražam!
ali što se tiče svađe(ali ne ko u BB-u bijede od svađe)di može doči do okršaja toga bi moglo bit jer imaju "handsfree" što se tiče pravila oko toga!![]()
ma vise ne znaju sta da stave..najbolji je pervan sa svojim emisijama i knjazova mjenjacnica,ostalo mi je sve ofucano i bezveze![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
s godinama bu toga sve višeIzvorno postao mala
ma mene zanima Melerica...valda će past kakav noćni kupanac![]()
@mala pervan je najbolji još ona njegova OBEĆANA ZEMLJA
kad se to snimalo? sta nebi bilo bolje da su snimali preko ljeta kad je more toplo i za kupanje... da vidimo mesa
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a onaj ko je prije gledao pervana vidi da su ovo većinom isfurane fore njegove!a nije ko prije da se okupe i valjaju fore
Odlazite off, a da ni ne kužite.
pa daj niste normalni i kakav je to survivor kad su mogli ponjet neke gluposti i još dobili tak neke fore!pa neče tam bit niš i da bude neče pokazat garant!
Navukao sam se i na strane, mislim da ni sa ovim nasim nece biti nista drugacije, iako se trucim ne gledati. Ne svidja mi se odabir ekipe. Ima dosta vec medijski eksponiranih licnosti, to mi je minus!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Da,pazite dogadajonedjeljak,9.5.2005.,oko 20:45(na treningu bas dobro i ne vidim na sat)
Ova ekipa(one dvije manekenke,onaj celavi iu onaj sa crnom digum kosom)kupala se na bazeneu.Mi smo ko i svaki dan pustali dusu u bazenu.Isli su se dolje na bazenu preslacit(cure naravno).Obukle su na sebe neke bijele,uske i kratke haljinice i ispod toga se sve vidlo.Ona sa pletenicama(plavim),vidle su joj se cijele S*SE,a ona se druga naprcila kad se je sagnula po gacice i vidla joj se cijela pi*a.Da vam je to dozivjet........
![]()
Bookmarks