po meni nokia definitivno
nokia 6230i za 110eura
ili
sonyericsson w550 za 135eura
ili
Sonyericsson k600i za 155eura![]()
Zadnji uredio vokaj5 : 04-07-2006 u 11:35 Razlog: dodavanje
po meni nokia definitivno
Defintivno Nokia. Ima malo manji, ali kvalitetniji ekran. Druge karakteristike su ima gotovo identicne, osim prosirive memorije kod 6230i, a za tih 25 eura sta bi ustedio mozes kupiti veliku karticu za nju i nafilat ju mp3cama. Jedino je Nokia malo stariji model, ali ako te to ne dira, ne vidim razlog zasto uzeti SE.
Moj glas definitivno ide N6230i.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Daj samo reci po kojim je to specifikacijama SE bolji? Cisto da covjek moze lakse odluciti. SE jedino ima flash, a Nokia nema.Izvorno postao cyberphere
veči ali lošiji ekran....![]()
208X208 pixela na manjoj površini kod 6230i čini njezin ekran pakleno oštrim....
Nokia ima prosirivu memoriju, ekran je bolji, i nokia ima stereo slusalice. Baterija je vjerovatno bolja, ali po meni nije toliko presudno bolja.Izvorno postao cyberphere
Bluetooth 2.0, e sad gdje je to zapravo korisnije?
6230i![]()
M R Z I M .T..Com
6230idefinitivno
zavisi sta trazis...
6230i ima sve što normalan mob treba imat, i što može imat. w550 mi se nikak ne sviđa. puno bolji, klasični w550.
ja bih uzeo 6230i zato sto je ljepsi ima bolj ekran,prosirivu memoriju i usput je nokia
Defintivno 6230i... Ko što su već svi rekli, ima proširivu memoriju, tako da možeš taviti puno više pjesama nego kod W550, zbog ekrana (makar je manji, oštriji je), i zato što je 6230i candybar, a ne "rotirajući" kao W550, pa je po tome kvalitetniji...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nokia 6230i,![]()
Ovaj SE W550 i nije baš nešto kopirali su umanjeni W900i al im nije bas uspjelo nesviđa mi se uopće.![]()
Ja preporučujem NOKIU 6230i taj je bolji.
Ti odluči koji ces uzeti pa nam javi kaj si uzeo![]()
6230i bez razmisljanja.
N6230i
odlučeno
![]()
Bookmarks