dali trebam skinut neke codece za gledanje nekih clipova za nokiu 6630, jer mi je frend poslao par pa mi je isao samo zvuk ali slika je bila siva.. bio je 3g-nesto format??
dali trebam skinut neke codece za gledanje nekih clipova za nokiu 6630, jer mi je frend poslao par pa mi je isao samo zvuk ali slika je bila siva.. bio je 3g-nesto format??
.3gp???????Netrebas,u tom i formatu snima nokia,daj reci vise podataka,s kojeg moba?
May the Force be with you!
Za gledanje klipova ti može poslužiti i SmartMovie, ovisi u kojem su ti formatu klipovi...ako su u .3gp, ona bi ti trebali raditi u RealPlayer-u kojeg dobiješ već instaliranog, a ako su ti u .avi formatu, onda ćeš trebati SmartMovie...
Bom Chicka WahWah
U 3gp su 100% jer mu ih je neko poslo,svi snimaju u .3gp,osim ako je sa Symbiana pa je onda u .avi
ljudi malo off pitanje: Ima li n6630 radio?
Koliko ja znam - nema...
Bom Chicka WahWah
Da,ima,valjda,jer podrzava one slusalice koje imaju FM antenu
Kakve to veze ima, ako podrzava slusalice za antenu. Te sluse idu isti tako i u 6230 kome je antena potrebna. Dosta offtopica, 6630 NEMA RADIO.
SKR. je SKR. za SKR.
Wow, djomla je lud.Te fajlove treba moći reporoducirati, ali ako ima symbian mob. Ako je "regular one", onda ništa, koliko znam.
poslano je s K700,... i poslani su oni clipovi s mtv-a. i full mi nije jasno zasto cujem zvuk a ekran mi je sivi... ne crni.. znaci da je nesto otvorio ali nema slike
skini si s neta te klipove i ubaci u mobitel ako su ti potrebni,da se puno ne mucis
moze i tako.....
Ako ti treba za gledat te clipove na kompu skini sa neta na www.nokia.com Video player. Odeš na neku symbian nokiu (7610, 6630...) i tamo na softvers i tamo nađi Media player...download...
Bookmarks