hmmm fulo si podforum
neznam kak nisi skuzio?
zanima me kako da napravim da mi backup battery bude 100% a ne 90%?!?znam da se otome nešto pričalo ali se nije saznalo ništa korisno!
i imam još jedno pitanje;hoču da si neke poruke iz inboxa stavim na SIM karticu ali neče neznam kako,piše "no sms message stored in inbox" ali sve sam probao i ništa!aj da i taj glupi problem više rješimo ako netko zna ili ima program za tako šta!
PSna MPX LAND (win 2003) je tako smeče da to svijet nije vidio!sve je puno bugova stoga ljudi nemojte skidat to,neisplati se!
![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
hmmm fulo si podforum
neznam kak nisi skuzio?
Poz, sto se tice 100% baterije neznam i meni stalno stoji 90% koliko god ga punio.
Sto se tice SMS mozda je najbolje da koristis neki SMS Menager koji mozes da skines sa coolsmartphone.com ima ih gomila tamo ali neznam koji da ti preporucim posto nisam koristio ni jedan, a sto se pak tice WM2003 sa MPX LAND ja sam skinuo tu verziju ali je kod mene pisalo ORGINAL i nemam nikakvih problema sa njim, naznam sto ga toliko ne "volis".
I samo da pitam jos kada sam stavio WM 2003 ne mogu nigdje da nadjem onu opciju "recived via IR" zna li neko gdje se nalazi ili je na starom mjestu a ja sam zaboravio gdje je to.
Sibir nikada ne promasi forum
Jel tako Sibir ???
[QUOTE=2_good_2_b_true]Poz, sto se tice 100% baterije neznam i meni stalno stoji 90% koliko god ga punio.
Sto se tice SMS mozda je najbolje da koristis neki SMS Menager koji mozes da skines sa coolsmartphone.com ima ih gomila tamo ali neznam koji da ti preporucim posto nisam koristio ni jedan, a sto se pak tice WM2003 sa MPX LAND ja sam skinuo tu verziju ali je kod mene pisalo ORGINAL i nemam nikakvih problema sa njim, naznam sto ga toliko ne "volis".
I samo da pitam jos kada sam stavio WM 2003 ne mogu nigdje da nadjem onu opciju "recived via IR" zna li neko gdje se nalazi ili je na starom mjestu a ja sam zaboravio gdje je to.[/QUOT
na wm2003 nema "recived via IR"... to je sad beam...idesh settings pa beam. A taj original wm 2003 je original..al' kao)) btw. i nije toliko djubre.sve zavisi od sim kartice. pazi 100% od sim kartice ne od operatera. Apsolvirao sam problem .testirao 3 mpx-a sa brdo raznih kartica....ma ludilo
)))
![]()
I kod mene je backup 90% kao i vama.Ne znam zasto je to tako??
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
normalno da je tako!po čem sam promašio forumIzvorno postao 2_good_2_b_true
ako hočeš uključit recive via IR odeš na file manager na menu pa na send/recive i tam uključiš!
i dalje kolega baraba konto sam na backup baterije ono što ti piše na system info!svima je 90% a na netu sam vidio 100% pa me zanima to!
kod mene isto stoji na 90 non stop, i ja sam skinuo sa mpx landa 2003 al sve je ok, veli oridjidji
i meni sve radi ok sto se tice tog mpx landa2003
eh eh eh....
i meni je radilo!izgleda da se onda nešto nije dobro instaliralo pa mi je stalno kenjo sa baterijom i slično!
Ja imam wm2003,i odličan je,radi kao urica,čak baterija traje 3 dana,koja divota.
Wm2002 isto je dobar samo je wm2003 bolji.
Nemam problema s njime
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
pa moja baterija bas i ne moze 3 dana vec jedan ali s obzirom da je mp3 ili video ukljucen stalno nije ni cudo
NE JEDITE KOD JOE-a!!!
Bookmarks