DA,vidio sam to,odlicna im je ponuda,jos kad bi i druga grafa bila
Surfam stranicama HGspota i vidim da nude uslugu slaganja prijenosnih racunala. Meni se cini ko odlicna ponuda i razmisljam o nabavci sljedece konfiguracije:
- Barebone FORCEBOOK 8050D, 15.4" TFT (1280x800), Intel 855GME, 2x SODIMM utor, DVDRW dual, ATI Mobility Radeon 9700 128MB, 16bit AC97 zvuk, modem, lan, firewire, 3XUSB, tv-out, PCMCIA utor, mini-PCI utor, 5u1 čitač kartica - 5.343,00
- 2x SODIMM DDR PC 3200, 512 MB, 200 pins, 400 MHz, KINGMAX (for notebooks) - 2x 670,00
- INTEL Pentium M, 1.7 GHz, 2 Mb c., s. 479, BUS 400 MHz - 1.853,00
- HDD 2.5" SEAGATE 60 GB, UDMA 100, 5.400 o/min., 8 Mb cache - 771,00
UKUPNO: 9.037,00 kn
Pa komentirajte...![]()
DA,vidio sam to,odlicna im je ponuda,jos kad bi i druga grafa bila
May the Force be with you!
A kaj fali ovoj? I vise je nego dovoljno jaka.
Bravo .:AM:. upravo se i ja spremam za kupnju laptopa tako da je ova tema dosla u pravo vrijeme!!
Idem vidit sta nude pa se javljam s komentarima!
znaci samo mem, hard i procesor biram uz ove barebone forcebek "kucista"?
nije lose, al nije ni dobrosigurno, pa za tu lovu dobijes IBM-ov ili bilo koji drugi notebook slozen od profesionalaca, a ovo...
Upravo to a osim toga dodatnu nesigurnost mi uljeva to kaj je to Hgspot...![]()
Gle, kod IBM-a uglavnom placas ime, jer tamo za cijenu ove gore nabrijane konfe laptopa sa 1 GB memorije, 1.7 GHz Dothanom i 9700 grafom s 128 MB memorije dobijes duplo slabiji laptop s nekim mobile celeron procom, 256 MB memorije i integriranom grafikom.
Da trebam birat za cijenu do 10000 kn, IBM ne bi bas bio na vrhu liste mogucih.
Meni se jedini problem cini kvaliteta LCD-a i tipkovnice.
Sve to stoji da to netko drugi radi ali pošto je to HgSpot...Niš od toga jer znam kakvu robu prodaju i kakve je kvalitete.
A još su poznati po tome kada im daš da ti nekaj slože(recimo laptom u ovom slučaju) nabace ti neke korištene komponente a ne nove ili komponente koje uopće nisi uzeo
Upravo zbog ovog zadnjeg razloga ljudi i kupuju brand name računala...
komp doma je jedna stvar, znam kaj kupujem, kupovina laptopa je skroz drugi par opanaka![]()
Sta ocete rac da ce u laptop ubacit neke koristene stvari pa valjda je u desktop to 300x lakse uradit i jos kad kazete da to rade u trgovini pa mislim?!?
@šile ak misliš na Hgspot stvar je da znaju stavljat reperirane komponente(to znači da stavljaju komponente koje su bile popravljane pod nove) a osim toga kada naručiš komp pa daš da ti da oni slože zna se dogodit da ti stave stvari koje nisi naručio(naravno lošije).
To ti je Hgspot...tam nitko nema pojma o kompovima možda nekolicina njih zato ih se ja klonim...a jedino imaju promet ne teret ljudi koji nemaju pojma o tome kaj kupuju.
Zato ja kažem da ak neznaš o kompovima kada ideš i kupnju uvijek povedi nekog tko se kuži tak da te ne zaje******
Bookmarks