Zaboga, zar ti i nije previše što to čuješ u svakom reklamnom bloku...?
Zna li neko gdje se mogu skinuti Jamba poly ili real tones svih onih zafrkancija preko MTVa sto ih pustaju?
Ja sam nesto pronasao preko kazza i shareaza...ali to je uglavnom samo onaj sweety...A na netu nista DZABE![]()
Zaboga, zar ti i nije previše što to čuješ u svakom reklamnom bloku...?
Ma svako malo izlaze novi,a neki nisu ni losi....Moram nac one indijanceIzvorno postao frish-KI
![]()
E kad smo kod MTV-a, jel ima netko poly melodije one di frajeru zazvoni pa se cure skupe i čagaju, pa mu prestane zvonit, a on viče frendu da ga nazove...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I jos samo daznate kako se melodije zovu moda ih i nabavim ali ovako bez naziva banana![]()
Izvorno postao frish-KI
E to legendo po cio dan mi probijaju mozak i da mi jos i na mobu zvone, pa dajjj kome to treba, ili ima i takvih kome nikako da dosade one gluposti...
meni se svidaj ute melodije s jambe zapravo fun sounds
whisper - odi na jamba.de pa na fun sounds . ja sam tak uspio skinut par zvukova.
fora je u toem da ih mozes bespaltn oslusat al ne i skidat . e sad - ja to overrideam ta kda snimim taj zvuk an obicnu sugavu kazetu (na liniji- spojen mi ej komp s linijom)
e kad to napravim , odna s uzmem jedan poseban kabel , ejdan dio ustekam u onaj utor az slusalice na liniji ,a drugi na "line in" na kompu . odna zapalim sound recorder , i pistim taj fajl na kazeti isnimim ga .
onda jos moras pretvorit wav u mp3 i evo
Evo neki tončići:
I jos poneki:
Nesto me ovih dana po forumima svi 'prestignu' po tome sto hocu da kazem...
Eto ti ih gore...
Ima na staroj verziji moje stranice neki...
www.godineludeold.cjb.net
A za normalnu stranicu samo izostavite OLD...![]()
|Think again.|
Izvorno postao Moonwalker
Da li je moguce da ima takvih kojima treba ponavljati 10 puta da bi shvatili!?
Redovno menjaju melodije i neke nove su simpaticne,ali to ne znaci da cu da ih drzim godinu dana na mob,vec dok mi ne dosade.
ma pusti ga , like je... bdž
meni je sve to smiješno,i nedržim ih na mobu ali ima dobrih fora,a ništa mi neče biti ako ih imam!nikad neznaš ko če htjet jednom pa da mu dam!meni je sve to stvar ukusa,što se mene tiče može si neko stavit i zvuk prdeža na mob!jel tako GRUNTA?!?!?![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Izvorno postao sibir
Bas je pre nekoliko Jamba! izbacila jedan takav dzingl(ali ej bzvz)
Ja imam pun ku... toga i Indijance, i Mr.Chaos i sve samo ne znam koko se na post meta Attachment!![]()
Ako mi tko objasni ću stavit ovdje!
pošalji mi na inovator (at) gmail.com, ja ću postaviti, jer samo moderatori mogu... jasno ako nije ogroman file, tada ću postaviti na web. svejedno je u biti.Izvorno postao cash911
živio
ako hoces jednostavnije:Ja za to koristim GetRight,Izvorno postao Gruntovčan
Odi IE-om na jamba.de,i samo klikni kao da hoces poslusati melodiju(ili video) i onda ce te GetRight pitati hoces li spremiti melodiju i to je to.
Mislim da bi radilo sa bilo kojim download managerom ali nisam probao.
U Operi mi tako nece skidati nego samo sa IE-om
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
DA,ali su to samo ko neke preview verzije,pa su svi u .mp3 formatu!I još loše kvalitete!![]()
Inovator,you got mail!![]()
Stari,imas mailIzvorno postao whiteboy
![]()
Zahvaljujem!
I Vuxs-u i Neredu i Alcatrazu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E ajde baci i meni mrvica2@vip.hrIzvorno postao alcatraz
Izvorno postao Šile
Ima li ko raspolozen da meni baci Indijance na mail?
wolfer@cg.yu
@šile
ima mail
Whisper i ti si dobio mail!!!
A šta je sad Inovatoru, reko si da ćeš stavit on u attachment da svi mogu skinut!?!?!?!
Nije Jamba jedina...ima i onaj Zed...kaj nije lud onaj pijani los ili još neke gluposti? :-)
Bookmarks