Frendu se u zadnjih 2 tjedan mob gasi barem jednom svaki dan!?!
Imali/imao je tko takav problem???Koji bi mogao biti razlog tome????I kako ga rijesiti?
Frendu se u zadnjih 2 tjedan mob gasi barem jednom svaki dan!?!
Imali/imao je tko takav problem???Koji bi mogao biti razlog tome????I kako ga rijesiti?
Zadnji uredio IvLajec : 18-05-2005 u 17:34
May the Force be with you!
Izvorno postao IvLajec
za pocetak ispravi pogreske u tekstu jer ovo sto si napisao nista nema smisla. nakon tog bi se dalo raspravljat o tom problemu
Bravo!!!Izvorno postao tvrtkod
Da ti je ostalo onako ja vi ti rekao da flesas s pogresnim fleshom i to bi ti skurilo mob. par pitanja:
jeli taj mob ima garanciju i koliko je star?
da li je spajan na komp i jeli petljano po fileovima?
jel se gasi u radu ili dok stoji nekoristen?
mozda nema dobre kontakte na bateriji
1.Mislim da nema garanciju,star je 7mj.
2.Spajan je na kom da bi se prebacile melodije i slike,frendu su flex i flash ko nama mars
3.I jedno i drugo
May the Force be with you!
cuj ja bi mu za pocetak stavio drugu bateriju. nek posudi od nekog na par dana. ak nije to ne ga flesha sa 72R i stavi flex od v620. vecina ljudi na forumu koji nemaju iskustva npr. kad obrisu melodiju i ne rade im zvona idu fleshat mob. ja bi to ipak ostavio za kraj. ko kad na kompu promjenis rezoluciju koju monitor ne podrzava pa ga formatiras kad neznas vratit. totalno nepotrebno. Moze imat veze i s kojim sofwareom je spajan na komp i sto je sve mjenjano. mozda zbog neceg obrisanog ne radi.Izvorno postao IvLajec
ato ti je moje skromno misljenje i tak bi ja pristupio rjesavanju problema. svakako provjeri za garanciju ak se odlucis na flesanje
Potpuno se slazem sa tvtkod-om. Meni se znalo to dogadjata ali bas ne tako cesto. Evo u zadnje vrijeme mi se ne gasi. Ja ne vjerujem da je to do flasha ili flexa nego do nekakvih prckanja po samom mobu koje ja nemam pojma koje su. Sve u sve ja sam sad zadovoljan sa svojim. A usput jel ti se gasi mob ili se samo restarta(sto je kod mene bio slucaj).Izvorno postao tvrtkod
e fakat , sjećam se da je i meni prije , se znao restartat , a ne ugasit , par puta, al već dugo niš , od kad sam ga sredil !!!!1
P. L. U. R.
Probaj sa softwareom, ali mada sumnjam da je to softwarske prirode. ipak probaj sa flashom! Pozdrav
Bookmarks