naravno da ne!
Pozdrav svima!
Prvo samo da naglasim da ovo nije i ne treba biti thread sa politickim prizvukom..
Inace ja sam Dusan('84) i zivim u Beogradu(do '95 u Kninu)!
Primjetio sam da se prijavilo dosta novih clanova iz Srbije...iz prostog razloga,sto je ovo stvarno odlican sajt sa opsirnim forumom.Kod nas ima dosta i vecih,ali ne ovako sve na jednom mjestu!
E sad me zanima kako vi gledate na to i jeli imate nesto protiv?
naravno da ne!
Politika, nacionalna, vjerska i slična etiketiranja ovdje nisu dobrodošla. Dobrodošao si dok god ne počneš raditi sranya.![]()
Nikad ništa protiv nismo imali
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ovo i moje misljenjeIzvorno postao frish-KI
Svi su dobro došli,samo da ne rade probleme
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Naravno da su dobrodošli, ali ne razumijem smisao ovog threada, jer kao što si i sam primijetio ima tu već dosta članova....
Svatko zko se ponaša u okviru ponašanja dozvoljinog na forumu je dobro došao!! Onaj tko krši pravila nije naravno dobro došao bez obzira tko je od kuda je i koje je vjere, nacionalanosti itd!!
ako si pratio forum, mogao si primjetiti da nema izdvajanja korisnika po nekakvoj pripadnosti bilo čemu. tako da i nisi mogao osjetiti nekakvo izravno negodovanje. jasno, tu možda ima ljudi čiji su članovi obitelji možda bili u ratu imožda im nešto i smeta, no to ne znači da si za to kriv ti ili netko drugi. po meni je vrijeme da se ostavimo više te diskriminacije, obilježavanja, ratova i sl. Ako si čovjek, sve drugo je nevažno!
živio i uživaj i dalje na forumu
normalno da nemam ništa protiv kao i svi drugi ali vjerujem da nisi došao ovdje pravit s*anja!
sam da kažem,ako se nevaram na torcidinu forumu je bio došao tak jedan lik iz srbije i popljuvo sve što je popljuvat mogao,*ebo im mater i slično!ali toga ovdje nema naravno!
dobrodošao fu*
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
@sibir♠potpuno♠se♠slažem♠s♠tobom
u svakom žitu ima kukolja, nijedan narod nije iznimka, pa često viđam po ostalim net sastajalištima raznorazne napade s obje strane. samo to je sve mutavo, treba se okrenut budućnosti, nikad zatucani u EU nećemo. uostalom, izabrali smo takvo društevno uređenje u kojem persona nije bitna, bitno je šta ima, i šta zna. jasno, riječ je o nemilosrdnom kapitalizmuIzvorno postao sibir
dobrodošli su svi ljudi kaj imaju zdravog razuma u glavi i koji razumiju jezik. moderatorski tim se brine da provokacije rješava na način da kažnjava one koji provociraju i izazivaju separaciju, neovisno otkud su... svima koji su tu isključivo zbog tematike foruma i voljni doprinijeti zajednici i znanju su dobrodošli
ne vidim potrebu ovu temu držati otvorenom, obzirom da si odgovor dobio
![]()
Bookmarks