Nevidim razlog zasto ne bi moglo.
Moze li se sa ijednog operatora iz USA slati SMS poruke u CRO ili BIH?
www.telfon.net/foto :: Moja foto galerija ::
www.telfon.net :: Sve za mobilne i digitalnu fotografiju ::
Nevidim razlog zasto ne bi moglo.
Ja sam skinuo neki program za slanje sms-a al on šalje preko nekog drugog operatora!!I ponuđen je američki al me je strah da kad program zove njegov broj da će mi to nabiti pare za internet!!Jel taj poziv troši pare za net ili ne!!
Ja se dopisivam sa svojim nećakom u new york-u .preko vip-me.On veli da plati 7$ neograničeno .Kod njih ima isto 3 mreže .Ja platim poruke ko i ovdje nema razlike ovisi valjda o zoni.
![]()
Ja kad saljem frendovima u Španjolsku,naplati mi poruku ko da sam poslo bilo kome u Hrvatskoj,cijena je ista,a onda je valjda kad si Amer i saljes iz Amer-landa u drugu drzavu isto tak,osim ak ti iz Hrv odes tam i onda saljes to ti je roaming, ato je S*K*U*P*O
May the Force be with you!
Pa možeš slati poruke i s neta, kaj nije? Ak si regan na T-Mobile, VIP, Portus (ne znam dal radi), možeš besplatno slati poruke...kaj ne?
Bom Chicka WahWah
da,sa vipa mozes slat 15 poruka dnevno.
na vip portalu 15 poruka dnevno a to je pristojna cifra
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Znam da možeš slati s VIP-a, jer ja tak šaljem...al kažem da možeš valjda slati i iz USA, jer da to nema nikakve veze di se regaš na VIP...
Bom Chicka WahWah
da al kad vec jedna strana treba sjedit za kompjuterom onda bi to mogla napravit i druga strana pa razgovor mnogo ugodnije vodit putem nekog IM-a![]()
imas pravo, i razg tece brze i ugodnije
Al nisam mislio na dopisivanje, jer naravno ak je neko u Americi, a netko ovdje, da će se radije dopisivati preko chata ili nečeg sličnog...mislio sam na to kad trebaš poslati poruku-dvije...
Bom Chicka WahWah
Prijateljica mi je otisla u USA, pa hoce da se pretplati kod nekog operatera koji salje sms u balkanske zemlje, da se moze ponekad javiti svojima i ostalima, pa me zanima zna li itko koji operater podrzava slanje poruka?
U koje balkanske zemlje hoće slati poruke?
Bom Chicka WahWah
U BiH i CRO...
Nek se onda pokuša registrirati na T-Mobile ili VIP...za VIP sam siguran da podržava slanje SMS-ova u BiH, a za T-Mobile ne znam, al nek pogleda...
Bom Chicka WahWah
vip mislim da salje isto
Pa za VIP sam i napisao da šalje i siguran sam u to...al ne znam za T-Mobile...
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
sorry my bad frajeru nisam dobro procitao post
No prob:-))
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
s vipovog WEB sms-a se mogu slati poruke u HR, Sloveniju (Simobil) i u Austriju (mobilcom - A1) USA i ostalih zemalja kao i BiH nisu na popisu
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks