Ja ga podržavam,mislim ono on nije često online ali je bar 1h dnevno što mu je dovoljno da odradi svoj posao i napiše koji post
Predlažem Eminema za moderatora navedenog foruma, njega svi ga već dugo znate pa da ne filozofiram... Forumi koji su pod njegovim "nadzorom" nemaju previše prometa tako da mislim da mu ovo neće biti teško....
Ja ga podržavam,mislim ono on nije često online ali je bar 1h dnevno što mu je dovoljno da odradi svoj posao i napiše koji post
naravno da podržavam![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Podržavam ga,naravno,dosta toga zna
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Sure... Zašto ne?
Podržavam!
također,podržavam!![]()
potpuno u redu.
ja sam za , lik je jedan od najboljih , mislim najkompetentnijih ovdje.
apsolutno za
ja sam takoder za!
Ja sam za ak je on za![]()
Ima i moju podršku![]()
May the Force be with you!
Ima i moju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...hvala svima na podršci... "gog" je najvažnije napomenuo tako da ja ne moram ponavljati...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Baš super!!!
Nemam ništa za dodatiIzvorno postao kinfa
![]()
Eminem ima i moju podrsku!
Nadam se da ce ovaj prijedlog proci, pa da ce ovaj dio foruma dobiti moderatora, jer vec sam u vise navrata pomislio kako bi moderator ovdje zaista dobro dosao!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ditto![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ovo je okej, eminem već ima i iskustva u drugim forumima, a čini mi se baš okej i za ovaj forum, pošto nije neki frik za nekog proizvođača posebno... ako veliš da stigneš sve to, pošto imaš par malih foruma - izvoli...
Bookmarks