Da li se moze otkljucati? Kako?
I koliko bi to kostalo ako mi ga nekto odkljuca?
Lockan je na t-mobile...
Hvala
Da li se moze otkljucati? Kako?
I koliko bi to kostalo ako mi ga nekto odkljuca?
Lockan je na t-mobile...
Hvala
Može. Trebaš data kabel, USB ili neorginalni serijski i program koji možeš naći na www.siemensfreaks.com.
Cijena otključavanja ovisi o onome tko ti ga otključava i to se moraš raspitati sam. Savjete ovdje možeš uvijek dobiti.
Svejedno na koju je mrežu zaključan.
Napiši koju verziju firmware-a imaš u mobu jer neki programi ne rade sa svim verzijama.
*#06# i INFO i piše ti sve.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
verzija je 16 imam serijski kabel
Hvala na pomoci
Orginalni ili neorginalni?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
originalni kabel.... mogao bih nabaviti i neoriginalni.... koji mi software treba? imam x65 unlocker i v-klay
Ako možeš nabavi neorginalni, orginalni treba prerađivati. Možeš s x65 unlockerom. Spojiš isključeni mobitel, pokreneš program odabereš ispravan COM port, klikneš na Unlock i kratko pritisneš crvenu tipku na mobitelu. Pazi da ga ne uključiš.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
OK probat ću onda doć do neoriginalnog... a jel bi trebalo neke velike preinake raditi na originalnom kablu?![]()
Ovisi koliko si vičan lemilici. Imaš shemu na http://public.globalnet.hr/~amarakov/trikovi.html
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hvala. Nego zanimalo me još nešto na ovoj stranici (http://www.jikos.cz/~jbohac/goodies/...c55.html#part2) sam pročitao da se moze dovesti napajanje od 3V izmedju 1. i 2. pina te se na taj nacin dobije napajanje sklopa u kablu dok je mob. ugasen. Jel to tocno?
Upravo to i radiš sa tom shemom.a i orginalni kabel se napaja iz mobitela, pa treba i njega napojiti, a to sve možeš s tom shemom. Jednostvaniju shemu teško možeš naći. AKo trebaš dodatna objašnjenja slobodno reci.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hej , evo nabavio sam neoriginalni kabel (chipoteka 37kn za c55) i isto mi se ponaša kao i s originalnim. x65 unlocker -- prođe prvi dio kaže are you happy... ja kažem da... i onda penetrating dimaass failed. A SST 5.38 cracked neće ništa.??? Pomoć molim...
Evo sad sam na kabel dodao 3V izmedju 1 i drugog pina i sad hoce uci u service mode..ali nece citati: x65 unlocker kaze: "is not valid integer value,
a sst kad udje u service mode pise Reading data i nis ne radi ???? Sto sad?
Zadnji uredio VEkiVEki : 08-05-2005 u 13:43
jel ti taj kabel radi u data modu s X65? znači prebacivanje multimdeije i sl?Izvorno postao VEkiVEki
A crvena tipka?Izvorno postao VEkiVEki
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
PRobat ču ujutro, što znači ako se može prebacivati multimedija a što ako ne?
ako ne, kabel ti ne radi.....Izvorno postao VEkiVEki
Učitava poruke tak da kabel radi... mob ga ucita kao DCA 500
e daj reci u kojoj chipoteci si kupio taj kabel ?nešto mi to jako jeftino zvuči...37kn....i jel znaš koliko dođe za motorolu e550? daj još stavi br telefona od te chipoteke ako imaš?
www.chipoteka.hr
Daj jel mi moze netko reci zasto mi ga nece unlockati? Puno bi mi znacilo!
Evo ovako, nabavio sam USB kabel mobitel ga učita kao DCA-540... ali gdje mogu drivere za njega isntalirati? I kako da ga izaberem u softwerima za unlock?? Trebao bi mi neci USB to COM driver ili?
evo pa downloadaj drivere:Izvorno postao VEkiVEki
USB>>COM
http://cafe.mobil.hr/attachment.php?attachmentid=95
DCA540 origigi:
http://communications.siemens.com/re...-540_v0.71.zip
Ovako, od ovog usb kabla nista..jer se s njim nemoze... to je obicni data kabel.
Nis od njega.
Ovaj drugi kabel... nakon sto sam dodao cca. 4V izmedju 1. i drugog. pina. mob. ga ucita kao DCA 510 sto bi trebalo bit OK
ali kad udje u service mode kaze ove greske: x65 unlocker kaze: "is not valid integer value,
a sst kad udje u service mode pise Reading data i nis ne radi ???? Sto sad?
Kabel radi u data transfer modu.
Uspio sam na drugom kompu sa COM cablom i SST 5.31Hvala Vam svima PUNO na pomoci!!! Hvala!!!!
Bookmarks