Mislim, ovakve teme su mi kao "moj brat je jači od tvog".Ako ćemo se izražavati u €-ima, onda je cijena ovdašnjih cca pola Ojra.
Ej ljudi, samo da vam javim da je MOBI'S odlucio da prestane sa testnom fazom MMS-a u subotu (16.4.), pa je i odredio cijenu. Ona iznosi 0.66 km, ili 0.33 eura, bez obzira na velicinu poruke. To je cini mi se jeftinije od VIPa i T-MOBILEa (ako ne racunamo ovaj skorasnji popust od 50%). Ajd sad nek neko izracuna cijene u eurima od vasih operatora.
SKR. je SKR. za SKR.
Mislim, ovakve teme su mi kao "moj brat je jači od tvog".Ako ćemo se izražavati u €-ima, onda je cijena ovdašnjih cca pola Ojra.
Zadnji uredio frish : 15-04-2005 u 19:53 Razlog: Ubacih smajlić da ne bude krivo shvaćenih.
A nisam nikoga mislio uvrijediti, niti poniziti, niti ista slicno, nego se nacuditi tome da je sugavi mobis jeftiniji od hr operatora.
SKR. je SKR. za SKR.
da ako cijene mms-a ne ostanu kakve su sada za vrijeme "promotivnog razdoblja"
mislim da bi cijene i trebale biti nešto niže, jer su prosječne plaće i BDP stanovništva niži, pa su vjerovatno sve cijene određeneu skladu s tim!
koad se pljačka dok se može, zato MMS nikad nije zaživio u pravom smislu!
poštovanje
Ma kako da ne. Nije to slucaj u kradljivoj bosni, iako bi trebalo da je tako.
SKR. je SKR. za SKR.
...a sa sadašnjim popustom u Vipu MMS košta 0.26 € ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
i to do 300kb. U T-Mobileu je duplo, tj. 0,52€ do 50kb, a 1,04€ do 100kb ako se ne varam (i ako je Eminem dobro izračunao)
Ovi nasi pojeftinise mms za 50%, pa je sada oko 0.16 eura.
Pozz
SKR. je SKR. za SKR.
T-Mobile je prilčno skup...mamicu im njihovu, nek snize cijene MMS-a...
@PhytoSculp
MMS je skup, ali nije pričanje bar s mojim iskustvom, mislim nisam nikad ni
gledao u katalog koliko to dođe. Pa nek neko pogleda pa da usporedimo s
VIP-om
Bookmarks