Trebam neki organizer slika, preglednik, nešto kao acdsee, samo ime trebam. Za symbian ofkors
Trebam neki organizer slika, preglednik, nešto kao acdsee, samo ime trebam. Za symbian ofkors
najbolji i nezaobilazni resco viewer,brz,savrsen ....koristio sam ga na series 60 i na uiq,uvjek nadmasuje konkurenciju....u novoj inacici mozes i editirat slike.
znam program je zakonski! e sodom daj mi pošalji tu novu verziju na ivan.pavlina@kr.htnet.hr
Sad ce sodom rec da ju imas na njegvom site
Prog je zakon,jedino kaj mi ga nece svaki put otvorit,znate mozda zasto?
May the Force be with you!
a vidi vraga, zbilja ga ima na njegovom site-u
tako je,....dakle da ponovimo gradivo: moj profil-stranica-series 60
Izvorno postao sodom
sodom je zakon!
Bugatti mi je na zaslonu.Jedino neznam kaj da upišem pod register cod.(ah te žene)![]()
5 nulabrojevima izgleda ovako: 00000
![]()
opaska za zene: gorenavedeni kod upisuje se bez smajlića
a kak se editiraju slike? ja nigdje ne vidim nikakvu opciju edit...
Svaka ti dala za ovoIzvorno postao sodom
![]()
May the Force be with you!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma bravoIzvorno postao IvLajec
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kada otvoris sliku ljevom tipkom otvaras izbornik i imas crop&resize koji ima nekoliko opcija ,i colours...modificirana slika moze se takoder spremiti,a resize je pomeni najbitniji jel sam se mnogo puta naso u situaciji da sam nekome trebo preko bt-a poslat sliku koju sam sliko, a kako je velicina slike na 6630 poveca,ona je velicinom 500-600kb i naravno napunio bi memoriju suprotnom telefonu...ako mene pitate,vise nego korisne opcije za jedan preglednik slika.
aha... takav edit... ja sam mislil neke ko crtanje...
...mislim da je efekt bas suprotan![]()
ipaveli,za to sluzi photoeditor
meni na verzija sa tvog sajta kaze na pocetku da je 'crackana 4 fun' al kasnije mi ispadne da nije :/
edit: ispricavam se, zaboravio upisati 00000![]()
Zadnji uredio Mace : 10-05-2005 u 20:48
Bookmarks