Kupio bih si od 256 MB, da li je bitno koja je marka il da uzmem bilo koji (glavno da ima garanciju)? I gdje su najjeftiniji? Mislim da se uglavnom kreću oko 200, pa ako netko zna za neku akciju, slobodno napiše, tenks!
Kupio bih si od 256 MB, da li je bitno koja je marka il da uzmem bilo koji (glavno da ima garanciju)? I gdje su najjeftiniji? Mislim da se uglavnom kreću oko 200, pa ako netko zna za neku akciju, slobodno napiše, tenks!
da tocno cijene za 256mb se krecu oko 200 kn pa na vise...
imas u tritrade-u (spansko) 256mb za 184kn (gotovina) u lijepoj bjeloj kutijici, a 1GB za 548kn. radi se naravno o usb 2.0
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...imao sam ja Transcendov Stick 256 Mb...ali sam ga dobio pod račun... bio je dobar, nisam imao nikakvih problema...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Malo sam prošao naše domaće stranice, našao sam u Feniksu za 220 kn, dobro izgleda al ono fascinantno- 60 mjeseci garancije (5god). Pa ja sam mislio da su maksimalno dvije. Vjerojatno ću taj uzet!
Uglavnom su danas su ti svi USB stickovi jako dobri tak da se ne trebaš baš brinut za marku.Cijena je oko 200 kn kao što su rekli flOorKilla i Eminem.Samo pazi ako imaš usb port 2.0 da kupiš i usb stick 2.0 jer ak fulaš prijenos će ti biti nekaj sporiji
Ma da bar nekaj sporiji... Čak i do 4 puta, što je nepodnošljivo.. znam to jer na compu imam običan USB a na laptopu 2.0. Prebacivao sam neke filmove sa ladice, na compu mi je pisalo da treba oko 3 i pol sata, a na laptopu je prebacilo za cca 45 min..
Znam ali ti je jjoš u brzini tog prijenosa nije važna samo verzije USB-a nego i brzina zapisa hard diska(isto kao i dali ti je defragmentiran disk tj. dali su ti podaci posloženi ali to je već druga priča....)
Da, al hard mi je na 7200 okretaja, tako da tu ne bi smjelo doći do zastoja.. A što se tiče defragmentiranja, sve stoji. Pozdrav
Bookmarks