U kojim bojama je dostupan (glupo pitanje, znam...)?
U kojim bojama je dostupan (glupo pitanje, znam...)?
Mislim www.google.com pa nadjes vrlo lako, ali evo, ovo je copy/paste sa neta, a evo ti i direktni linkovi pa i sam pogledaj:
Colors: Frosty Silver, Black
Linkovi:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t630-559.php
(slike)... http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...ctures-559.php
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Nije mi se sad zbog tog dalo do trgovine, a na netu nigdje nisam našao ništa o bojama.
Kupio t-630 pa me nešto zanima. Prije nego mob zazvoni melodijom koju sam odabrao čuje se na trenutak neki drugi zvon (nešto digitalno i dosta tiho), a onda zazvoni kako treba. Kod kolege je isto tako pa vjerujem da nije kvar, ali me zanima može li se namjestiti da zvoni samo ono što je odabrano?
To možeš maknuti, ali nisam imao taj mob tak da ne znam točno di (pogledaj negdje pod postavkama tonova)...radi se o tome da ti mob prve 2-3 sekunde zvoni tiše, pa nakon toga normalno, a razlog je taj da ako npr. spavaš ne doživiš šok jer ti mobitel počne zvoniti ko blesav kraj uha...tu opciju ima i Samsung D500 samo se to kod njega ne može isključiti![]()
Bom Chicka WahWah
to je zato jer proizvodac brine o ljudima
a jel se ta opcija moze ukljucit na SE z1010,jer to mi je privlacno,ak uzmem taj mob da ne trazim to ko lud
May the Force be with you!
kolko je to puta mene spasilo u školi... meni to ne smeta![]()
pa da,korisna stvar,ja to na Nokii ne mogu uplit,ali posto ju mijenjam,uzimam nesto s tom mogucnoscu
May the Force be with you!
Pa ne moraš sad na to ciljati, zbilja to nije neki veliki big deal...meni je bolje kad je to isključeno, osim u izuzetnim situacijama (tipa kad spavam, ili sam na faksu i slično)...Izvorno postao IvLajec
Bom Chicka WahWah
Bookmarks