Svako tržište ima svoju ponudu. Ne možeš uspoređivati njemačko i naše tržište.
Pitao sam u EM-u kada će stići a oni odgovorili da Sonyericsson taj proizvod nema u ponudi(a na njemačkim SE stranicama ga ima).Zamislite!![]()
Svako tržište ima svoju ponudu. Ne možeš uspoređivati njemačko i naše tržište.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma može se,a pazi ovo: Osoba koja čita e-mailove i odgovara na njih u EM-u me je pitala "Gdje se i po kojoj cijeni može kupiti navedeni dodatak? Ako saznate kontaktirajte me." A ja bih to ustvari trebao pitati njih.
Ljudi pa oni su generalni zastupnik i uvoznik Sony Ericssona za HR i neznaju pitati njih da im toga dobave,užas veliki.Al me nasmijao taj mail.![]()
Većina prodavača u Hrvatskoj nema blage veze o svom poslu. Neko završi trgovačku školu i ide prodavat telefone , i naravno da nema blage veze o ničemu, samo zna prodat nešto, a kad ga se pita o performansama nečega ili o nečemu onda kaže da nezna ili zove nadređenog ili nekog prijatelja koji zna više. Npr u HT centru sam čekao 10 minuta da bi saznao cijenu GPRS-a. Prodavačica je zvala par puta nekoga i konzultirala se sa kolegama.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
pa otpiši ti toj osobi da je to njen posao znati da je taj uređaj u prodaji tu i tu (tu naravno reda radi došapneš ta mjesta).. to onak finjak al lagano cinično sroči
![]()
kako znaš da je u njem u prodaji?
![]()
osim toga, kaj če ti to?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kako što će mi to!? Evo nekoliko praktičnih primjera:
-čekanje u redu u banci,policiji i sl. mjestima
-putovanja dulja od 2h
-i mnoge druge skoro svakodnevne prilike za korištenje
Spojiš ga sa telefonom,upališ i traženjem stanica-slušanjem zanimljive ubijaš vrijeme.
A usput imaš i handsfree,ako voziš auto.![]()
pa mislim oooonoooooooooo ko danas sluša radio kaj ti nije bolje slušat nekaj od ovih stvari:
walkman
ili
discman
ili
neku
mp3 mjuzu..................
ja poštujem tvoje mišljenje.
slušaj si radio.......cibonu.......ili feniks........
iako je otvoreni najbolji. uz feniks.
nečemo o radio postajama jer tema nije o tome.
ZAPRAVO JE!
ima veze............da da
Pa ovdje na Riječkom području mogu slušati Kvarnerski radio(ima dosta kvalitetan program-vikendom brija) a pošto nisam u stanu 80% od cijelog dana... eto još jednog razloga.![]()
ovisi kaj slušaš... na feniksu su narodnjaci dobri...
Je.... narodnjaci! Sluša se "stojedinica" (Radio 101), Plavi 9, Otvoreni, Zagrebački... a ne narodni, obiteljski, hrt 1, radio Marija...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a HKR(hrvatski katolički radio)?![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Da, da!! Taj mi je najdraži!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Obiteljski radio je najbolji . . . svaki cetvrtak od 9 - 1 top dance 30 . . . najnovija, najbolja muzika![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Šta fali HKR-u?
samo ti ime govori![]()
Hm, samo ime mi govori da je to dobar radio![]()
nisam mislio na hrvatske narodnjake, to mi ne pada napamet ni da je smak svijeta.......Poslao: whiteboy
Je.... narodnjaci! Sluša se "stojedinica" (Radio 101), Plavi 9, Otvoreni, Zagrebački... a ne narodni, obiteljski, hrt 1, radio Marija...![]()
![]()
![]()
![]()
jedino ako si veliki vjernikPoslao: vanja
![]()
ovdje se već naslućuje neki jaz generacija (ili kako se već kaže)Poslao: vanja
Nećemo sada ulaziti u toPoslao: " Player 4 ever "
jedino ako si veliki vjernik![]()
Navečer imaju super glazbu.
Ja žalim što kod nas nema tematskih radio postaja koje puštaju određenu glazbu 24 sata...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
chat... sorry... nastavite u kafiću o radio postajama...![]()
Bookmarks