reko sam ti bio,možda je problem do kartice čak ali i do modela koje ste vi dobili svi naknadno!nitko se još nije žalio na mobitele dobijene u 12mj nego svi seru po ovima što su došli u 4mj.!odi na garanciju,najbolje je!
TAKI BUDI,KAO JA![]()
e ajd nek neko pomogne ako neko zna blokira ...ima signal i a kad mi neko posalje poruku ne dobijem je ...i kad me netko nazove javi se sekretarica kao da sam nedostupan...pa kad ga resetiram sve bude normalno jedno vrijeme i nakon nekog vremena opet ne radi ...sta da radim...mislite li da je to problem vec za garanciju????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????![]()
![]()
![]()
:bunny: :bunny: :bunny: :bunny: :bunny:
eh eh eh....
reko sam ti bio,možda je problem do kartice čak ali i do modela koje ste vi dobili svi naknadno!nitko se još nije žalio na mobitele dobijene u 12mj nego svi seru po ovima što su došli u 4mj.!odi na garanciju,najbolje je!
TAKI BUDI,KAO JA![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
izgleda da ti kartica dobro ne naleze na leziste za karticu,probaj da ga reklamiras kao sto kaze sibir,a ako ti ne uspe, stavi malo papira izmedju da je pritisne
kupili smo mob na istom mjesu u roku 4 mjeseca i njegov neradi baš nešto dobro a kaže mi lik da su se dosta bunili likovi za to!a šit-com i smeče,odnosno ima sranje kartice,n meni ni curi neradi najbolje
meni pricas?? u srbiji je jos gore covece ! sama motorola daje garanciju 1 god.,a ima shopova gde daju garanciju 3 meseca ! a i kad im odneses fon prave se blesavi, tipa, takva je serija i sl. uzas!
znaš šta,da mi to kažu bi im počeo divljat malo po radnji,pa popravili bi mi ga za 10minuta i da nemam garancije!
neču sad reč koja firma u os,ali ja i lega nosili 8310 na popravak i lik ju je popravljo 2tjedna(a trebali smo ju HITNO prodat)i sam je zavlačio dok nismo došli malo zaprijetili i lik kaže;dečki dođite popodne mob če bit gotov,i bio je!![]()
Danas sam čuo isti problem od frendice, možda je caka u kartici. Ona je na Vipu, a mobitel je V525!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
pa caka i je u karticama kontam!jer ni meni ni mojoj curi neradi baš sve najbolje u porukama i pozivima a imamo potpuno nove mobitele!a nikad neznaš možda je neka tvornička greška na mobitelu(MPX) koji ima!a tu nema popravka
Nije ni do kartice ni do moba, vec do opreme koju koristi vas operater. Moze se desiti da mob nije potpuno kompatabilan sa mrezom i da povremeno "GUBI" signal [iako vama na mobu pokazuje da je signal pun]. Tako sam cuo od nekih prijatelja iz Zagreba.
Sada da li je to tako ili, stvarno neznam ali kad malo bolje razmislis zasto da ne, mislim ako je nov mob nema razloga da ne radi a do kartice ne moze da bude jer ona ili radi ili ne.
Poz, pa ako nekoga zanima moze da ode do svoga operatera pa da pita.
Toliko od mene, pozdrav.
Cini mi se da je fora u kombinaciji kartica (operatera) i softwarea. Posto imam VIP i HT, kod nekih verzija softwera, VIP mi je radio odlicno, a HT je svako malo javlja gresku na kartici ili nedostupnost mreze i slicne gluposti. Negdje na netu sam bio nasao i popis verzija dostupnih softwarea za mpx200 i nacin citanja iz broja verzije za koje je mreze software izraden, ali vise ne znam gdje. Svoj problem rijesio sam instaliranjem raznih verzija softwarea i testiranjem. Ova sad kombinacija radi mi super i sa HT i VIP mrezom (WM2002) tako da mislim da necu dugo probavat novije verzije softwarea, dosadila mi napetost onih petnaestak minuta da vidim jel mob ok ili je "gotov".
U biti skuzio sam da s HT karticom imam problema kad stavim software za spanjolske operatere, a s njemackim sve je super (HT i VIP).
ma nije to samo na MPX-u!meni je bilo na Vxxx seriji!ali na ovom sam mi normalno radi sve,samo kontam da su kartice ošle malo,možda se izlizale ili neki drugi kvar!
meni s vip karticom odjednom pokazuje da nema mreze.
Kad ga ponovo upalim sve normalno, signal na full
sve je to racku,kontam da su mobiteli predobri za naše kartice ili je neka graška u operaterima¨!
Bookmarks