Nemože se...
imam jedno pitanje;kad skontam nekome IP(to sam napravio preko notepada neku foru)kako onda skontat njegov broj telefona,odakle je taj broj i tako dalje?
naprimjer admin(zappan)vidi moj IP i kako on može skontat moj broj i več gore rečeno?jer znam da se nekako može ali me zanima šta mi je sve potrebno i postupak?unaprijed hvala![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Nemože se...
jedno ako ti neko radi u T-comu od poznatih i to u help desk službi (recimo da ja imam tu sreću) i pronađe mi bilo koji IP iz Hrvatske nebitno od kog IT provajdera.. Pa onda tek po Imenu I prezimenu korisnika neta ili vlasnika telefona možeš dalje tražiti broj mob i neke ostale podatke ali tu ima puno sitnica moraš biti dosta znalažljiv
...a to je i kažnjivo - narušavaš privatnost...
takve informacije ne mozes dobit. vec mozes pute whois servera pronac davatelja usluga toj ip adresi, abuse, admina....
To su ti opasna posla. Stvarno se ne smije, i stvarno se VELIKA frka događa. Možda još nije javno, ali svakako ti mogu iz prve ruke reći da je u firmama tako. Pojam "privacy" se konačno počeo i kod nas uvlačit, i da bi smio tako nešto radit, barem kod nas, trebaš debela pismena odobrenja s vrlo visokih položaja, i to ne jedan nego 3 potpisa, itd.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
@sibir: Uostalom šta će to tebi?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
eto pitam,zanima me pa sam stavio pitanje na forum!svašta mi padne napamet,jer sam več na ovom forumu vidio da se neko kreveljio pa ga je netko drugi spustio tako da mu je rekao da ima njegov IP pa da preko toga može skontat dalje stvari!i eto kako sam došao do pitanja!
Na http://network-tools.com/ utipkaš željeni IP i pokaže ti provajdera i možda područje tj. grad odakle se spaja. Što se tiče toga jel nešto kažnjivo ili nije većina toga je, ali ako neko tebi narušava privatnost zato služi IP za daljni "POSTUPAK" prema istome)
puno hvala aco!ma prije sam imao takvih fora da je mene neko pr*o u zdrav mozak a sad me samo to zanima,pa da znam za ubuduće!to ne namjeravam koristit ako mi nezatreba ili u neke negativne svrhe!još jednom hvala
Bookmarks