nije bas nesto previse los aparat, je da izgleda kao "okruglica", ali nije toliko losa. jedina stvar sta mi smeta je sta nema MMC ili SD utor za kartice.
sta vi mislite o tom aparatu i da li ga se isplati kupiti???
nije bas nesto previse los aparat, je da izgleda kao "okruglica", ali nije toliko losa. jedina stvar sta mi smeta je sta nema MMC ili SD utor za kartice.
sta vi mislite o tom aparatu i da li ga se isplati kupiti???
Ne znam...za te novce bi radije uzeo neku rabljenu 6600...
Bom Chicka WahWah
ILI novu 6600
May the Force be with you!
lik mi ga daje za sl65
Teško da ćeš baš dobiti novu 6600, eventualno ak 7600 uspiješ prodat za nekih 1600-1700kn, pa uzmeš 6600 na crnjaka...
Ja bi radije ostavio SL65...najviše zbog izgleda...7600 mi je prilično ružna, ali ima bolje karakteristike od SL65...tak da biraj: funkcije ili dizajn:-)
Bom Chicka WahWah
slusaj sl65 je katastrofa od aparata. meni se niti malo ne svidja. ima katastrofalan slide, uzasnu kameru, ekran prolazan, jedino dobro na njemu sta sam ja primjetija je to sto je crn pa djeluje sminkerski![]()
Znam kakav je SL65...ako pucaš na funkcije, a ne na šminku, uzmi 7600...
Bom Chicka WahWah
dobro i 7600 je dosta drugaciji od drugih pa cu se i radi toga razloga mijenjat. zivcira me kad sto ljudi u kaficu ima isti aparat!!!
hvala
Dobro, to je definitivno...7600 nisam nikad vidio uživo da ga netko ima, osim u izlogu dućana...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks