Vase misljenje D500 ili 7610??molim objasnite
Vase misljenje D500 ili 7610??molim objasnite
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
neusporedivo je uopce, nokia naravno....
pogledaj malo po forumu bila je vec ovakva tema
Kao sto je Sodom i rekao (primjecujem da je Sodom uvijek u pravu) ovakva tema je vec postojala! Trazi, trazi pa ces naci, mislim inace, a sad ti evo linka pa vidi!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=d500
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
7610, zasto? pa jer je bolja i upotrebljivija..
Da biram uzeo bi 7610, makar mi se D500 isto sviđa, ali sam čuo da ima nestabilan software...7610 je ipak Symbian...
ma i ja bi 7610 ali brine me velicina
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Gle, ak ne patiš za programima i stalnim nadograđivanjem moba (mislim na stvari tipa divx player, daljanski upravljač, bla, bla, bla...), nego ako ti treba mobitel za razgovore i poruke sa proširenim mogućnostima (D500 ima i IrDu, bluetooth, mp3 player, 90mb memorije itd.) i još je k tome šminkerski (i nije veliki), onda uzmi D500:-)
McLaren,jos se nisi odlucio ni koji ces mob uzet a u nokijinom podforumu symbian si otvorio temu u kojoj trazis da ti se posalju programi za 7610,koji je razlog tomu?
Vidiš, to uopće nisam skužio...ima pravo Sodom...kupi prvo mob (ak se odlučiš za Nokiu), pa onda traži programe...ovak ti neće puno koristiti, pogotovo ne na E700:-)
ako ti ne patis na symbian uzmi d500, puno bolja kamera, ekran, mp3, velicina, dizajn, a onih 90mb ce ti biti i previse s obzirom da se ne radi o symbian telefonu
po cemu zakljucujes da je kamera od d500 bolja od nokije?!....gledavsi slike nisam steko takav dojam
po slikama. pogledaj reviewe na gsm areni i mobile review. sori ak sam u krivu ali slike su mi to pokazale
gledo sam slike,i iskreno ne cine mi se nista bolje od n7610.....samsung jedino ima svjetlo pa u zatvorenom mozda ispadne bolje
moza mislis jer je d500 1.3M, al slike su gotovo podjednake
Bookmarks