HR jezik za MPx 200 ne postoji (za sada) ali bojim se da nece niti biti.Izvorno postao hondaman
ima li gdje za skinuti na netu i dali se može staviti na mob
HR jezik za MPx 200 ne postoji (za sada) ali bojim se da nece niti biti.Izvorno postao hondaman
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
a,ja danas vidio u dučanu motorolu mpx200 sa tvornički ugrađenim hr jezikom
to bi se trebali raspitat po srpskim forumima oni kontaju ajme.ja sam vec tražio po netu al ništa.ako naiđem na nešto javim vam
Pa ako ima tvornički onda bi negdje na netu trebalo biti za skinuti tu verziju softwarea?
A u kojem dućanu. Da ih ja nazovem pa pitam odakle im. Pa ako RAM3 uvozione sa španjilskim softverom koji to onda uvoznik uvaža sa hrvatskim i slicnim ???Izvorno postao hondaman
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
kad ti vidis tu motorolu ponovo s hrvatskim jezikom ja cu vec imati mpx 220![]()
eh eh eh....
onda ču imat komp u đepu sa svim jezicima!![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Ja imam na engleskom jeziku kako mi paše.Ima u nekim vip trgovinama na hrvatskom jeziku,meni taj jezik ne treba.Može se ga odnijeti na dekodiranje,sto to nije dobro jer ima uvijek nekih kvarova.Ja sam zadovoljna sa english jezikom?![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
de hrvatski meni je tako smeče da bi razbio mob!niš nekužim,a sa engleskim se srečeš svugdje,pa ti je puno lakše i bolje koristit engleski!imao sam na nekim mobitelima hrvatski i nisam ih koristio jer su sranje
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Imao Sam I Ja Nokiu 51-10 A Sad Imam Mpx 200 I JoŠ Uvijek Nema Hrvatski Jezik A Ja Ga Ni Ne Trebam Jer Imam Najbolji Jezik U ...ovdje!!!
Koliko??????
![]()
eh eh eh....
Bookmarks