Svi trk u VIP centre.
Ja sam zaista prezadovoljan, jos samo da je ekran u boji i mail klijent...
U VIP centrima je od jučer u ponudi Alcatel OT 715 po cijeni od 1599kn,poprilično povoljna cijena![]()
Svi trk u VIP centre.
Ja sam zaista prezadovoljan, jos samo da je ekran u boji i mail klijent...
Predpostavljam da je kodiran nadam se da će HTcronet dati brzi odgovor
Viva la Nippon!!!
Cini mi se da je Cronet odustao od Alcatela,jer trenutno nema nijedan njihov aparat u ponudi ni u kakvim paketima![]()
Nisam siguran dali je zaključan na mrežu,ali vjerojatnost je velika zbog tako niske cijene.
Heh, sjećam se još na Infu mi je čovjek iz HT-a obećavao da će im odmah nakon sajma stići 715. A to se malo odužilo.
Vipovci mi nisu ništa znali reći.
Čini mi se da je VIP-ova politika ne zaključati telefon kada se prodaje sam telefon...
dobra politika!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Je, pravedna je politika. Ako kupuješ kod njih samo aparat po punoj cijeni, nemaju ti ga šta zaključavati.
Ali im se to ipak , barem Vip-u,dogodi. Istini za volju dogodi se i da aparat u paketu nije zaključan iako napišu da je.Poslao: vanja
Je, pravedna je politika. Ako kupuješ kod njih samo aparat po punoj cijeni, nemaju ti ga šta zaključavati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Greška na tvorničkoj traci![]()
Ipak je zaključan na mrežu,juče sam vidio kutiju i ima onu jezivu naljepnicu "Radi isključivo s VIP SIM karticom"![]()
Čudno, ako je koštao 1599 kn, da je bio zaključan.
Konkurencija ih je iskvarila![]()
Ovi iz VIP-a kažu da oni obavljaju otključavanje moba za 400 kn, u suprotnom sve se da sredit za 50 kn
Viva la Nippon!!!
Nisam baš siguran da lokalni unlockeri mogu otključati A715...![]()
Otključavanje moba u VIP-u košta 400kn+PDV=488kn. (uvijek treba čitati i ona mala sitna slova sa dobro znanom matricom: Cijene su bez PDV-a)
Oh moj bože ima li još netko loših vijesti pa da me dotučete do kraja no mislim da je bolje platit višu cijenu i na kraju bit zadovoljan sa urađenim nego da netko uništi POLUREMEK DJELO
Viva la Nippon!!!
Zašto POLUremek djelo?![]()
![]()
Daj ak' netko ima taj OT 715 nek' nam nešto kaže o njemu, ima li kakovih delicija za koje zna da drugi mobači nemaju ili možda neka nova ingeniozna rješenja?
BTW mobač izgleda jako dobro, to isfuravanje na RETRO-CHIC design je potpuno uspjelo, izgleda mi baš kao mobač od moje stare bake koja je umrla prije 20 godina i ostavila ga meni u nasljeđe pa mi je zbog toga posebno drag.
Poslao: Ivica
izgleda mi baš kao mobač od moje stare bake koja je umrla prije 20 godina i ostavila ga meni u nasljeđe pa mi je zbog toga posebno drag.
U stvarnosti izgleda malo svjetlucavije od modela starog 20-tak godina
Evo dva testa
http://www.info-mob.com/test.php?id=6&rid=123&vid=418
http://www.info-mob.com/test.php?id=6&rid=123&vid=419
Ja ga imam tamo negdje od 11. mjeseca i koristim ga kao primarni mobitel. Teško je ovako napisati "nešto" o njemu, zato pozivam sve koje zanima nešto o njemu, da me pitaju.
Hvala vanji koji opet kratko i koncizno daje PRAVE odgovore na pitanja.
Našao mi se danas u rukama stari broj Mobila gdje jsp opisuje OT 715. U okviru konkurencija navodi Siemens S 45. Zanima me, Vanja tvoje mišljenje o toj usporedbi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hm, hm...
Alcatel ima definitivno ljepši dizajn, veći i bolji ekran (4 nijanse sive), bolju bateriju (Li-poly), brži je kod baratanja SMS-ova, ima više memorije (cca. 600 - 650 kb), poly melodije...
Siemens ima za nijansu bolje tipke i puno bolji softver zahvaljući Flex Memoriji. Htjedoh napisati i da ima e-mail klijent, ali S45 ga nema
Eto, to je to što mi trenutno pada na pamet. U koncept softvera nisam želio ulaziti jer smatram da je to subjektivno. Ono što nije tako subjektivno kod softvera je bugovitost. Kod Alcatela sam primjetio samo jedan bug; prilikom (pokušaja) sinkronizacije podataka preko wapa - telefon se resetira. A kod Siemensa trenutno mi pada na pamet April bug, ali vjerojatno ih još ima.
Čini se da, sudeći po uvjerljivoj pobjedi Alcatela, S45 nije baš prava konkurencija, zar ne?![]()
Dobro, neke stvari su stvar ukusa. Uglavnom to su dva mobitela koja još uvijek mogu zadovoljiti potrebe velikog broja ljudi. Samo me još zanima kakva je konekcija OT 715 sa PC-om. IrDa i kabl ili ...?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
IrDA i kabel. Kabel dobiješ u paketu kao standardnu opremu.
DObro kod 715-ice je to što, osim što će zadovoljiti većinu korisnika funkcijama, zadovoljiti će i šminkere![]()
Bookmarks