?????...........
?????...........
symbian je symbian ,ne postoje "nokijini symbian programi" ...znači,odgovor je da, ali imaj na umu da je na x700 starija verzija symbiana.
u biti da, no postoji mogućnost da dio programa koristi hardver dostupan u jednom telefonu, a u drugom ne, ili postoji interface za pristup određenim stvarima koji je proizvođački i zatvoren, pa drugi proizvođač ima svoj koji nije kompatibilan i tako, ali to je uglavnom za egzotične stvari. u biti je jedino bitno da vidiš jel program odgovara verziji OS-a koju imaš u telefonu i trebalo bi šljakat. trebalo bi ne znači da to u stvarnosti i radi, pa ako misliš kupovati programe ili nešto, raspitaš se konkretno za određeni program. ili ako je dvojba oko kupnje ili ne kupnje tog telefona, raspitaj se za konkretne programe koje trenutno koristiš na njoki rade li na x700
jel moguce usnimiti najnoviju verziju simbiana na x700?
Naravno da nije moguce. Cisto zbog hardware sistemaIzvorno postao vjeko
mislim da odgovor nemože biti sažetiji i cjelovitiji.potpisujemIzvorno postao Cykke
uff.. za ovo teško da će tko znat siguran odgovor. najbolje ti je da se zaletiš na www.alea.hr i nađeš kontakt e-mail i pošalješ njima to pitanje, tako ćeš dobit najtočniji odgovor (pa javi ovdje što su ti rekli).
Ne bih rekao da se sa Symbiana 6 (ili 7, neznam koji korisit x700) može priojeći na osmicu jer vjerojatno postoje hardverske razlike inače bi se već čulo da je netko uspio...
Imam ja iskustva sa 2 igre kopirane iz X700(Baloon headed boy i microgolf_obje se Java),instalirao sam na 6600 i nakon pokretanja je na plavom ekranu pisalo:
Sorry,this game can only be run on Panasonic phones.
Tako da mislom kako u nekim aplikacijama ima razlike i vjerojatno ne pašu.Ali treba probati za svaki slučaj.
Pozz![]()
ako su to igre originalno iz panasonic telefona, ili one koje su nasnimljene preko panasonicboxa, moguće je da je pred programere postavljen zahtjev da ugrade provjeru da je riječ o panasonic telefonu jer je igra od njih naručena od strane panasonica. po meni je to, jer platforma ne bi trebala imat utjecaja. dakle, igra napravi provjeru i ne želi se izvršiti, a ne da ne može...Izvorno postao sms freak
javili su mi..ne moze se istalirati, sad dal je to istina il ne(ima onih mutavih trgovaca kaj znajo samo o onome kaj procitaju na papiru, a ne iz iskustva..), ne znam..ja bum pokusao istalirati, jer ja sam jedan od onih koji ne vjeruju dok ne isprobaju..
a probaj ako te veseli, samo se osiguraj da možeš vratit staru verziju ak ne prođe...
u biti, alea je prilično okej oko tehničkih pitanja, nisu od onih 'samo trgovci' zastupnika, najčešće su upoznati sa stvarnim mogućnostima svojih telefona. no, eto, javi kako je prošao pokušaj instalacije![]()
Ja mislim da nemože jer mu fali u softweareu series 60...
o čemu ti? x700 je symbian s60Izvorno postao n-gage
Bookmarks