da li je stetno upalit mob...nije..a ovo je isti ***** drugo pakovanje..skoro...nemas beda.Izvorno postao lujito
Da li restartiranje moba priko opcije u mnogim programima(PST,P2K.......) moze biti stetno???
FORD FOCUS RS500
I like it!
da li je stetno upalit mob...nije..a ovo je isti ***** drugo pakovanje..skoro...nemas beda.Izvorno postao lujito
pošto nema pokretnih dijelova koji bi se pri tome eventualno trošili, a i nije u pitanju nikakav udar napona, riječ je o gotovo posve prirodnoj operaciji sa aspekta mobitela...Izvorno postao jdabic1
kad moraš, samo restartaj, bolje nego izazvat probleme nerestartanjem![]()
To restartanje moba mozes jednostavno gotovo usporediti kao restartanje windowsa.
i ne baš, zato sam naveo da mob nema pokretnih dijelova, dok ih komp ima! pogledaj djelovanje restart na komp, šta se događa s diskom, s romovima...Izvorno postao DeMar
nije baš usporedivo, ali isto tako nije osobito štetno...
Ima stetnih posljedica, ali ih josh nisu otkrili
Kakvi covijek radi to svaki dan ili sat ako zelish nis ti nece biti...
E baš to što je gospon Inovator rekao.."nema pokretnih djelova"
pa al svejedno ne znači to da ga sad restartaš 50 puta u minuti 8)
mama ti sestra!
ma oko ceka mi raspravljamo..mogo bi mi netko rec jel se mogu te promijene napravit bez resetiranja? NE MOGU! znaci nuzno je za ''poslove'' koje mi obavljamo na mobu...Izvorno postao FaberOSK
Restartanje je štetno isto toliko kao kada ideš navečer spavati pa se ujutro probudiš (razbudiš,popiješ kavu, digneš sustav-mozak) i sve po starom
Bookmarks