Za to imas programcic Chronos, instaliraš ga i daje ti više alarma, kao i biranje dana u koje ce zvonit. Potraži po netu, a ako ne nađeš, javi se preko vikenda, kad budem doma, pa ti ga posaljem na mail.
Zanima me ima li koja mogucnost u MPX200 da se postavi ponavljajuci alarm. Znaci da mu stavim da zvoni svako jutro od ponedjeljka do petka u neki sat, a da ne zvoni subotom i nedjeljom. Malo mi je glupo to radim kroz appointment, a i pod "Occurs" ne mogu staviti "every day".
BTW imam wm2003.
Za to imas programcic Chronos, instaliraš ga i daje ti više alarma, kao i biranje dana u koje ce zvonit. Potraži po netu, a ako ne nađeš, javi se preko vikenda, kad budem doma, pa ti ga posaljem na mail.
Evo ovak,
Vidim da se postavlja pitanje oko namještanja alarma za jutarnje buđenje, da li je moguće napraviti da mobitel zvoni iako je isključen i ako da kak' naime kod Nokie i Sonyericssona je najnormalnije da iako su aparati isključeni oni uredno zvone u točno određeno vrijeme. Mislim malo mi je glupo da aparat moram ostaviti uključen kako bi mi svako jutro zvonio u točno određeno vrijeme.
Marko.![]()
Taj sam i ja nasao i cini mi se skroz OK. Samo nisam primjetija ima li kakva ogranicenja u neregistriranoj verziji.Izvorno postao Kuki
Za sada u mene radi, deseti dan, baš brojim da vidim hoće li prestat, i mene zanima ima li ograničenja.
mislim da nema ograničenja radi kako ga napraviš!!!!
eh eh eh....
Stvarno radi jos uvijek bez problema.
dajte ljudi odgovorit na pitanje ako zante odozgo: da li je moguće napraviti da mobitel zvoni iako je isključen
pa probaj ga isključit a da si prethodno napravio alarm i gotovo!isključiš ga sad po danu!i rješen problem!3minute posla
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Evo, da rijesimo i alarme, ne pali se alarm ako je mob ugasen. Aktivira se tek kad se ponovno upali mobitel. Vazi i za program (Chronos) i alarm ugraden i mpx.
Neka netko zakljuci temu.
Bookmarks